Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμαρχος και πρόεδρος Ε.Σ. Αγρινίου υποδέχθηκαν το πρώτο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Ραπτόπουλο (φωτο)

Ξεκίνησαν από σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Ραπτόπουλο προς Αγρίνιο με εναλλακτικές κάθε εβδομάδα διαδρομές.

Στην άφιξη του δρομολογίου παρόντες ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  Σωκράτης Κωστίκογλου

Ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, ανήρτησε σχετική φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα σημειώνοντας ότι:

«Επειδή οι Δημόσιες Συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό και ταυτόχρονα έχουν σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο, η διασφάλιση της παροχής τους επιβάλλεται, όπως και η εξασφάλιση του δικαιώματος για μετακίνηση σε όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού.


Ας μην ξεχνάμε πως οι συγκοινωνίες έχουν σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο και συνδέονται με ολόκληρο το πλέγμα των παραγωγικών δραστηριοτήτων. Ειδικά σε αυτή τη δυσχερή κατάσταση, οι Δημόσιες Συγκοινωνίες έρχονται να καλύψουν τη βασική ανάγκη της μετακίνησης με τρόπο πρόσφορο για όλους, με προτεραιότητα στους οικονομικά ασθενέστερους, ηλικιωμένους και ανθρώπους που ζουν μακριά από μεγάλα αστικά κέντρα, όπως οι δημότες μας, προσφέροντας ένα σημαντικό και πολύπλευρο κοινωνικό έργο».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει σχετικά:

«ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου χαιρετίζει και καλωσορίζει σήμερα 17-6-2021 την έναρξη των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας που συνδέει τον Δήμο Αγράφων με την πόλη του Αγρινίου .

Με την σύνδεση αυτή ικανοποιείται το αίτημα του Δήμου Αγράφων που θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών του .

Θέλουμε να τονίσουμε ότι και ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου στήριξε την προσπάθεια ένταξης αυτού του δρομολογίου μετά από αίτημα του Δημάρχου Αγράφων προς τον Σύλλογο μας τον Σεπτέμβριο του 2020 .

Όλοι γνωρίζουμε ότι η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη λόγω της υγειονομικής κρίσης, ιδιαίτερα δε για τις μικρές επιχειρήσεις της Αγοράς που έχουν την ανάγκη στήριξης περισσότερο από κάθε άλλη φορά .

Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε τους δημότες του Δήμου Αγράφων στην Πόλη μας, την Πόλη Αγορά και περιμένουμε να τους εξυπηρετήσουμε αφού τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη τους .

Χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε την πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγράφων για αυτή την σύνδεση που ευχόμαστε να γίνει πιο συχνή στο μέλλον και η οποία θα βοηθήσει και στην εξυπηρέτηση των δημοτών του αλλά και στην στήριξη της τοπικής μας αγοράς».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button