Αυτοδιοίκηση

Δήλωση Παπαναστασίου για την ένταξη του δεύτερου έργου της ΒΑΑ

papanastasiou2Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  μετά την έγκριση από την ΠΔΕ   της ένταξης προς χρηματοδότηση της πράξης «Εκσυγχρονισμός και επέκταση υποδομών συλλογής αστικών λυμάτων περιοχής Αγίας Βαρβάρας» στο πρόγραμμα ΒΑΑ δήλωσε τα εξής:

«Ο Δήμος Αγρινίου με την κατάθεση του προγράμματος της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης πρωταγωνίστησε με ένα πραγματικά οραματικό σχέδιο. Ήδη από τα 20.980.000 ευρώ του ΒΑΑ έχουν ενταχθεί  έργα ύψους 6.000.000 ευρώ.  Μετά την  ένταξη  της αναβάθμισης του Επιχειρηματικού κέντρου στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης  προϋπολογισμού 4.800.000 €, προχωρούμε στην ένταξη ενός νέου έργου προϋπολογισμού 1.200.000€.

Την κατασκευή δικτύου νέων αγωγών αστικών λυμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας  που μέχρι σήμερα, σε πολλές νεόδμητες οικοδομές της περιοχής,  η διάθεση των λυμάτων γίνεται σε ιδιωτικούς χώρους με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των κατοίκων. Το νέο δίκτυο θα εκσυγχρονίσει  και θα συμπληρώσει το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης ενώ αναμένεται να συμβάλλει στην αναβάθμιση μιας μεγάλης περιοχής.

Παρεμβαίνουμε με  ένα έργο πνοής  που θα λύσει το χρόνιο αίτημα των κατοίκων  και θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής τους.

Πρόκειται για ένα σύνολο παρεμβάσεων που υπογραμμίζουν την αναπτυξιακή προοπτική και ενσαρκώνουν τον στρατηγικό σχεδιασμό μας για το Αγρίνιο. Συνεχίζουμε ακούραστα και σε πείσμα των  καιρών την προσπάθειά μας  έχοντας ως  μόνη φιλοδοξία το συμφέρον των δημοτών μας».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close