ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστίες από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Αγρινίου μετά την παράστασή τους στο μαθητικό φεστιβάλ

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου εκφράζουν στο «Δίκτυο Στήριξης μαθητών Αγρινίου» τις θερμότερες ευχαριστίες για την παρουσίαση παράστασης κουκλοθέατρου στο σχολείο.
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση κουκλοθέατρου: “Ο Φαντασμένος” που παρουσίασε το Δίκτυο Στήριξης μαθητών Αγρινίου.
Επρόκειτο για μία αξιόλογη προσπάθεια που χάρισε γέλιο και χαρά στους μικρούς μαθητές, αλλά ταυτόχρονα τους συγκίνησε και για τα μηνύματα για την αποδοχή της διαφορετικότητας και την δύναμη της αγάπης.
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν επίσης με τις εντυπωσιακές κούκλες, που κατασκευάζουν τα μέλη του Δικτύου, και στο τέλος είχαν την ευκαιρία να τις περιεργαστούν και να παίξουν με αυτές.
“Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Δικτύου για αυτή την πρωτοβουλία γιατί για μια ακόμη φορά απέδειξαν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη που νιώθουν για τις ευάλωτες ομάδες του μαθητικού πληθυσμού.
Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία στον “Φαντασμένο”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button