Γεγονότα

Δικηγόροι οικογένειας Λαγούδη: Το κινητό δεν είναι στη λίμνη – Ποιος έστειλε το μήνυμα; (video)

trichonida-myrtia

Ούτε σήμερα βρέθηκε στη λίμνη Τριχωνίδα το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη, παρά τις αναζητήσεις που πραγματοποίησε ειδική καταδυτική ομάδα, με σύγχρονα μέσα, όπως sonar που έχει τη δυνατότητα να σκανάρει τον πυθμένα της λίμνης στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους στο AgrinioTV οι δικηγόροι της οικογένειας Λαγούδη, αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο και οι αναζητήσεις πραγματοποιήθηκαν, έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το κινητό να βρίσκεται στη λίμνη. Μάλιστα εξέφρασαν την πεποίθηση ότι το κινητό βρίσκεται στην κατοχή κάποιου τρίτου.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι δικηγόροι της οικογένειας, Κώστας Ζώης και Βασίλης Ταουξής, πιθανότατα το άτομο που έχει στην κατοχή του το τηλέφωνο να είναι αυτό που έκανε τις κλήσεις και να έστειλε τα μηνύματα από το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη μετά την εξαφάνισή της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζώης: “Δεν έχει βρεθεί κάτι μέχρι στιγμής. Ήταν άκαρπη η προσπάθεια, αλλά ήταν αναμενόμενο να είναι άκαρπη αυτή η προσπάθεια προς επιβεβαίωση όλων αυτών των στοιχείων που οδηγούν στην ξεκάθαρη απάντηση ότι πρόκειται περί ανθρωποκτονίας. Τις τελευταίες ημέρες είναι πολλά τα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, τα οποία αποδεικνύουν κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο ότι πρόκειται για μία δόλια ενέργεια ανθρωποκτονίας”.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Από την πλευρά του ο κ. Ταουξής ανέφερε: “Η λίμνη της σιωπής τελικά μίλησε και μας έδειξε ότι δεν υπάρχει κανένα κινητό τηλέφωνο μέσα. Είναι έωλοι οι ισχυρισμοί ότι η Ειρήνη Λαγούδη το πέταξε λίγο πριν τελειώσει η ζωή της. Οι τεχνικοί που ήρθαν απέκλεισαν το ενδεχόμενο η λίμνη να έχει τραβήξει το κινητό προς το κέντρο της. Με τον κυματισμό και τα ρεύματα της λίμνης κατά 90%, αν δεν έμενε στο σημείο όπου το πέταξε, θα το είχε ξεβράσει στην όχθη. Κάποιος έχει πάρει το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης. Το κινητό σταμάτησε να εκπέμπει σήμα στην κεραία της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου. Έτσι γεννιέται μία τεράστια απορία για το ποιος έστειλε το τελευταίο μήνυμα από το λογαριασμό της Ειρήνης Λαγούδη στο φιλικό της πρόσωπο, όταν την ίδια ώρα φαίνεται ότι είναι εδώ στο αμάξι και μετατρέπεται από ζωντανή και χαρωπή και δραστήρια σε Ειρήνη της σιωπής. Ποιος έστειλε αυτό το μήνυμα; Μήπως εστάλη από τρίτα πρόσωπα για να καλύψει τα ίχνη τους”;

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δικηγόρων στο AgrinioTV:

taouxis-zois (1)

taouxis-zois (2)

taouxis-zois (3)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close