Εκλογές

Διευκρινήσεις ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο στην Αιτωλοακαρνανία

po-ekloges-b-2014eΜε αφορμή τις συζητήσεις που έχει προκαλέσει το “κόψιμο” από τη λίστα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ της κ. Ανθής Παπαθανασίου , η οποία μάλιστα με επιστολή της (που δεν κοινοποίησε στο agriniopress) ζητά εξηγήσεις, η Νομαρχιακή Οργάνωση του κόμματος έδωσε στη δημοσιότητα “διευκρινισιτκή ανακοίνωση” , όπου επισημαίνει:

“Η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ) ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια των διαδικασιών συγκρότησης του Ψηφοδελτίου για τις προσεχείς Εθνικές (βουλευτικές) εκλογές, λειτούργησε και αποφάσισε με απόλυτη συνέπεια, τηρώντας  τις δημοκρατικές- καταστατικές προβλέψεις αλλά και τις κατευθύνσεις της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος. Η τελική απόφαση της ΝΕ επικυρώθηκε ομόφωνα από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάγκη για την παραπάνω διευκρίνιση αφορά σε δημοσίευση που συγχέει τα γεγονότα και δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις.

Οι ημέρες που διανύουμε μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου είναι ημέρες  κορύφωσης του πολιτικού αγώνα και της εκλογικής μάχης απέναντι στα μνημόνια και τις πολιτικές δυνάμεις που τα υπηρέτησαν και τα υπηρετούν. Η εσωστρέφεια δε συμβάλλει σε αυτή μας τη στόχευση, τουναντίον μπορεί να μας ξεστρατίζει από το στόχο.

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ, οι οργανώσεις μελών και οι πολλές χιλιάδες φίλοι του κόμματος δίνουμε ενωμένοι τη μάχη για τη μεγάλη πολιτική ανατροπή, για την πολιτική νίκη του λαού μας!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close