ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Διευκρινήσεις δήμου Αγρινίου για τη σήμανση που προβλημάτισε περιοίκους στην Βαρνακιώτη

Οι εργασίες ανάπλασης της οδού Βαρνακιώτη βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, με την περιοχή να παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική και σίγουρα καλύτερη εικόνα.

Η σήμανση όμως που τοποθετήθηκε ως προς τις πινακίδες για την στάση-στάθμευση, προκάλεσαν αρκετές απορίες στους περιοίκους.


Αυτό γιατί από την μια μεριά του δρόμου απαγορεύεται η στάση – στάθμευση τους ζυγούς μήνες, ενώ από την άλλη υπάρχουν πινακίδες για πλήρη απαγόρευση. Εύλογα διερωτώνται οι περίοικοι γιατί δεν μπήκαν πινακίδες απο την άλλη πλευρά του δρόμου, που να επιτρέπουν την στάθμευση τους μονούς μήνες και έτσι τα αυτοκίνητα να παρκάρουν εναλλάξ. «Με αυτές τις πινακίδες τον μισό χρόνο δεν θα επιτρέπεται η στάση στάθμευση στον δρόμο και αυτό, εάν ισχύσει τελικά, θα δημιουργήσει πρόβλημα στην καθημερινότητα μας», λένε οι περίοικοι που επικοινώνησαν με το agriniopress, ζητώντας ενημέρωση.

Ο δήμος Αγρινίου, έδωσε απαντήσεις σχετικά με την σήμανση και τις ρυθμίσεις στο δρόμο. H σήμανση σε κάθε περίπτωση, είναι προσωρινή:

– Η σήμανση που θα εφαρμοστεί στη Βαρνακιώτη θα είναι κατά τα πρότυπα που έχουν ήδη εφαρμοστεί στη Χαριλάου Τρικούπη. Και εκεί ήδη υπάρχει απαγόρευση στάθμευσης τους ζυγούς – μονούς μήνες εναλλάξ.

– Η υφιστάμενη σήμανση στη Βαρνακιώτη είναι προσωρινή, μέχρι να ολοκληρωθεί το σκέλος των εργασιών που αφορά τις οριζόντιες και κάθετες διαγραμμίσεις για αυτό και υπάρχει σήμανση για απαγόρευση στάσης-στάθμευσης.

– Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες των διαγραμμίσεων.

– Η απαγόρευση της στάθμευσης στους ζυγούς αποφασίστηκε σε συνεργασία με την Τροχαία για να μπορεί να διεξάγεται ακώλυτα η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button