Δυτική Ελλάδα

Διανομή τροφίμων από τους Warriors

koi-trofima-warriorsΑνακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος των οργανωμένων του Παναιτωλικού Warriors για τη διανομή τροφίμων που οργάνωσε
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ ιδρύθηκε εκτός των άλλων και για να στέκεται έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Τα χρόνια πέρασαν, η κοινωνία και το ποδόσφαιρο άλλαξαν όμως εμείς προσπαθούμε όσο μπορούμε να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτές τις αξίες. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 03/01 πραγματοποιήσαμε στο κεντρικό μας σύνδεσμο συγκέντρωση & διανομή τροφίμων για όλους τους συμπολίτες μας που τα χρειάζονταν περισσότερο. Ο κόσμος που ήρθε ήταν πράγματι πολύς δυστυχώς. Και λέμε δυστυχώς γιατί είναι και αυτό ένα ακόμα σημάδι του πόσο τραγικά εξελίσσονται τα τελευταία χρόνια τα πράγματα στην Ελλάδα (και όχι μόνο) και το πως έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας προς το χειρότερο εξαιτίας του κράτους, των τραπεζών, του Δ.Ν.Τ και των λοιπών δυναστών. Εμείς από τη μεριά μας δεν θα σταματήσουμε εδώ και θα προσπαθήσουμε έμπρακτα να βοηθάμε όσο πιο πολύ μπορούμε όλο το κόσμο.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν και συνεισέφεραν σε αυτή τη διανομή, δείχνοντας πως η αλληλεγγύη γίνεται με πράξεις και όχι με μεγάλα λόγια και με likes sto fb.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button