Αυτοδιοίκηση

Διάνοιξη δρόμου στο Μεσολόγγι

po-kotantakis

Υπογράφτηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιδημάρχου έργων του δήμου Μεσολογγίου Δημ. Κοταντάκη,  στις 29-07-2013 μετά από πολύμηνη προσπάθεια ενώπιον της συμβολαιογράφου κ. Σταυροπούλου Μαρίας μεταξύ του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη και του Ιωάννη Πανόπουλου, η ανταλλαγή οικοπέδων.

Συγκεκριμένα ο κ. Πανόπουλος, ήταν ιδιοκτήτης οικοπέδου εντός του οποίου υπήρχε ερειπωμένη οικία, στην οδό Σκεπεταραίων, εντός του σχεδίου πόλης του Δήμου . Το εν λόγω οικόπεδο  ήταν ρυμοτομούμενο και δυσκόλευε τα μέγιστα προκειμένου να αρχίσει η διάνοιξη της οδού Σκεπεταραίων. Έτσι μετά από όλες τις νόμιμες ενέργειες και αποφάσεις που προηγήθηκαν σήμερα υπογράφηκε η ανταλλαγή του οικοπέδου αυτού με οικόπεδο του Δήμου  που βρίσκεται στην επέκταση του σχεδίου πόλης στη περιοχή της Καλλονής.

“Με την απαλλοτρίωση αυτή, γίνεται η αρχή και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα διανοιγεί πλήρως η εν λόγω οδός που ξεκινάει από την οδό Σπ. Τρικούπη (κεντρική πλατεία) και καταλήγει στις εργατικές κατοικίες στο Λιμάνι.

Επίσης η απαλλοτρίωση αυτή θα βοηθήσει στη πλήρη διάνοιξη της οδού Τσόκα η οποία διάνοιξη αποτελεί αναγκαιότητα για την ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, δεδομένου ότι στην οδό Σκεπεταραίων δημιουργήθηκε εμπορική δραστηριότητα από συμπολίτες μας.”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του αντιδημαρχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close