Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διαμαρτυρίες για τις διακοπές ρεύματος στην Ανάληψη Θέρμου

«Αναγκαία η επαναλειτουργία του τεχνικού τμήματος Θέρμου»

Με αφορμή και την σημερινή διακοπή ρεύματος, πρόκειται για την τρίτη, το τελευταίο δεκαπενθήμερο κάτοικοι από την Ανάληψη Θέρμου και των γύρω περιοχών θέτουν δημόσια το φαινόμενο των συχνών και μάλιστα πολύωρων διακοπών ρεύματος και ειδικά όταν εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε μια περιοχή όπου ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ μεγάλος και αφορά ανθρώπους που υποστηρίζονται και με τεχνικά μέσα η μερική απώλεια του ρεύματος δημιουργεί τεράστια προβλήματα και ανασφάλεια.


Μάλιστα τίθεται και το θέμα για πολλοστή φορά της επάνδρωσης και επαναλειτουργίας του Τεχνικός Τμήματος του Γραφείου της ΔΕΗ στο Θέρμο αφού παλαιότερα λειτουργούσε αποτελεσματικά σε σχεδόν 24ωρη βάση και σε κάθε περίπτωση τεχνικός δήλωνε παρόν σε κάθε βλάβη και τώρα μάλιστα όταν θα εξυπηρετεί μια τόσο μεγάλη και απομακρυσμένη περιοχή όπως αυτή του Ορεινού Απόκουρου.

Ο Πρόεδρος τοπικού Συλλόγου Βασίλης Λοϊζος τονίζει ότι «θα προχωρήσουμε σε συλλογή υπογραφών για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά θα επιδιώξουμε και την τοποθέτηση και παρέμβαση των Τοπικών Αρχών ώστε να υπάρξει άμεση λύση σε ένα καίριο θέμα για όλους τους κατοίκους των Ορεινών που φέρνει αγωνία και δυσανασχέτηση».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button