Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διαμαρτυρίες για την μετακίνηση αναισθησιολόγου από το νοσοκομειο Μεσολογγίου στο Ρίο

Για «αιτία πολέμου» κάνει λόγο ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλιου του νοσοκομείου

Την έντονη διαμαρτυρία του για την -με εντέλλεσθε- μετακίνηση της μια εκ των δυο αναισθησιολόγων του νοσοκομείου Μεσολογγίου στο νοσοκομειο του Ριου, εκφράζει με γραπτη δήλωση του ο Βασίλης Μπρούμας, πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλιου του νοσοκομείου Μεσολογγίου “Χατζηκωστα”.

Ο κ. Μπρουμας μεταξύ άλλων κάνει λόγο για υποβάθμιση του νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας, διερωτώμενος για την απουσία αντίδρασης από αρχές και φορείς της περιοχής.

Γράφει αναλυτικά:

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Για να καλυφθούν ανάγκες του νοσοκομείου του Ρίου αυτή τη φορά, με τη μέθοδο του εντέλλεσθαι η 6η ΥΠΕ μετακινεί εκεί τη μία από τους δύο αναισθησιολόγους του νοσοκομείου Μεσολογγίου και σ’ αυτό μάλιστα είναι σιωπηρά σύμφωνος και ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας (!) που εργάζεται στο νοσοκομείο Αγρινίου, όταν μάλιστα εκεί υπηρετούν 7 αναισθησιολόγοι! Ντροπή είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς.

Είναι εύκολα κατανοητό πως με έναν αναισθησιολόγο δεν μπορούν να καλυφθούν εφημερίες, χειρουργεία και επείγοντα-διασωληνώσεις ασθενών στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η συγκεκριμένη απόφαση συνιστά υποβιβασμό του νοσοκομείου ουσιαστικά σε Κέντρο Υγείας! Γι’ αυτό και αποτελεί “αιτία πολέμου”. Ωραία πράγματα! Ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Πού είναι οι αρχές και οι φορείς του τόπου;“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button