Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διαμαρτυρία και του Συλλόγου Πολυτέκνων για την κατάργηση και μεταφορά του Τμήματος ΔΠΠΝΤ

Με επιστολή του στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων, εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την μεταφορά του νεοσύστατου Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας και Ψηφιακού Πολιτισμού, όπως μετονομάζεται το Τμήμα ΔΠΠΝΤ, από το Αγρίνιο στην Πάτρα.

Η επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου:


“Αξιότιμη κυρία Υπουργέ Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων,
διερμηνεύοντας τα αισθήματα των πέντε χιλιάδων οκτακοσίων εξήντα πέντε οικογενειών μελών του πολυπληθέστατου Συλλόγου μας
Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ο Μ Α Σ Τ Ε εντονότατα για την απόφαση της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών για μεταφορά στην Πάτρα από το Αγρίνιο του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας .
Χωρίς περιστροφές του λόγου σας καλούμε να επέμβετε άμεσα και όχι μόνο να ακυρώσετε αυτή την προκλητική απόφαση σε βάρος της τοπικής μας κοινωνίας, αλλά να πρωτοστατήσετε για την ίδρυση επιτέλους αυτόνομου πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο.
Δεν θα σας κουράσουμε με φλύαρη επιχειρηματολογία για το ορθό αυτής της πρότασής μας, γιατί επί σειρά ετών έχουν διατυπωθεί κατ΄ επανάληψη σωρεία ακλόνητων επιχειρημάτων απ΄ όλους τους φορείς του τόπου μας.
Σας καλούμε να πάρετε τη σωστή απόφαση και να σταματήστε επιτέλους την προκλητική για μια ακόμη φορά συμπεριφορά της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών προς τα πανεπιστημιακά τμήματα της πόλης μας και κατ΄ επέκταση προς την πόλη του Αγρινίου και το Νομό Αιτωλ/νιας”.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button