Δυτική Ελλάδα

Διαμαρτυρίες στον Μύτικα για την υπολειτουργία του Ταχυδρομικού Γραφείου

taxydromeio-mytikas
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα με έγγραφο του προς την  Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος των ΕΛΤΑ, θέτει το θέμα της ελλιπούς στελέχωσης  και κατά συνέπεια της υπολειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου στην περιοχή.
Αναλυτικά η διαμαρτυρία, που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτριος Φάρρος:
          “Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας επισημάνουμε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σαν επαγγελματίες αλλά και σαν ιδιώτες στις συναλλαγές μας στο Ταχυδρομικό Γραφείο Μύτικα.
     Το παραπάνω γραφείο λειτουργεί για το κοινό δύο με τρεις ώρες την ημέρα, αφού ο μοναδικός υπάλληλος εξυπηρετεί και κάνει διανομές σε τέσσερα χωριά τον Μύτικα, την Κανδήλα, τον Βάρνακα και την Παναγούλα και στη συνέχεια καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στη λειτουργία του γραφείου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

       Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι τεράστιο καθώς την Παρασκευή 23-2-2018 έκλεισε και το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτομάτως ο όγκος των συναλλαγών μεταφέρεται στο ταχυδρομείο. Δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούμε από έναν μόνο υπάλληλο.
     Παρακαλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να μεριμνήσουν άμεσα για την στελέχωση του Ταχυδρομικού Γραφείου Μύτικα έτσι ώστε να λειτουργήσει ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.”
xiromeronews.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button