ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Διακοπή συνεργασίας του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου με τον Γενικό Γραμματέα Κ. Γιαννόπουλο

Την αδυναμία συμπόρευσης και συνεργασίας από εδώ και πέρα εξέφρασε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.

Σε συζήτηση που είχαν χτες οι δύο άνδρες δεν βρέθηκαν κοινά σημεία και ο κ. Λύρος κατέστησε γνωστό ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Η διάσταση απόψεων σε θέματα που άπτονται της διοίκησης, η μη υποστήριξη των αποφάσεων και του έργου του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής δημόσια ή ιδιωτικά και η ταύτιση με παράγοντες που πλέον βρίσκονται εκτός του συνδυασμού, ήταν μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν στην λύση της συνεργασίας.

Κατόπιν τούτων ο Δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα, τον ευχαριστεί και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Μεσολογγίου επί Νίκου Καραπάνου από την παράταξη του οποίου είχε ανεξαρτητοποιηθεί. Συμπορεύτηκε στις εκλογές του 2019 με τον Κ. Λύρο, δεν εξελέγη και ανέλαβε Γενικός Γραμματέας.

Η διακοπή της συνεργασίας του κ. Γιαννόπουλου με τον νυν δήμαρχο έρχεται λίγες μέρες μετά το “διαζύγιο” του δημάρχου Μεσολογγίου με τον αντιδήμαρχο Σπύρο Διαμαντόπουλο, που έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button