ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Διακοπή στο Δημ. Συμβούλιο λόγω έντασης-αποχώρησε η μείζων αντιπολίτευση

Σοβαρή αντιπαράθεση υπήρξε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αγρινίου, που είναι και η τελευταία μέχρι τις εκλογές.

Η συζήτηση είχε φτάσει στο πέμπτο θέμα και συγκεκριμένα στους όρους της σύμβασης για την ολοκλήρωση της έρευνας και μελέτης αποκατάστασης για την αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου Στράτου. Η πλειοψηφία έφερε το θέμα, μιας και προβλέπεται παράταση της σύμβασης με επιπλέον επιβάρυνση για τον δήμο Αγρινίου.

Ο τρόπος με τον οποίον εισήλθε το θέμα, οι ελλείψεις που παρατηρήθηκαν δυόμιση χρόνια μετά και άλλα ζητήματα, όπως η επιβάρυνση του δήμου, προκάλεσαν την αντίδραση της αντιπολίτευσης, ενώ ακολούθησε καυγάς μεταξύ του δημάρχου και του κ. Καζανζή, με αλληλοκατηγορίες, για το ποιος είμαι «άσχετος» και «αδαής».

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης δια του κ. Κοδρολαίμη, εξέφρασε την απορία της για την αντίδραση του κ. Παπαναστασίου, («κάνετε σαν να σας χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα, ειδικά όταν μιλά ο Ν. Καζαντζής») με τον δήμαρχο να διακόπτει τον κ. Κορδολαίμη σε πολύ υψηλούς τόνους.

Μετά από αυτό, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης απεχώρησε με τον πρόεδρο να διακόπτει για λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια και ενώ η συνεδρίαση ξεκίνησε πάλι, ακολούθησε νέα αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου και του κ. Καζαντζή, με αποτέλεσμα και αυτός να αποχωρήσει, μαζί με τον κ. Μπουρδούνη.
Επανερχόμενος ο κ. Παπαναστασίου, έκανε λόγο για δημιουργία εντυπώσεων από κάποιους ενώ εξέφρασε την λύπη του για την αποχώρηση του κ. Κορδολαιμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close