Δυτική ΕλλάδαΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο διαγνωστικό εργαστήριο του Ευθυμίου Σταθόπουλου στο Αγρίνιο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου Διαγνωστικού Εργαστηρίου του Ιατρού- Ακτινοδιαγνώστη Ευθυμίου Θ. Σταθόπουλου στο Αγρίνιο.

Διακεκριμένοι γιατροί, επιστήμονες, εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου , επικεφαλής συλλόγων και φορέων ,καθώς και συγγενείς και φίλοι ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του Διαγνωστικού Εργαστηρίου που βρίσκεται στο Αγρίνιο , επί της οδού Βότση αρ. 15.

Το Διαγνωστικό Εργαστήριο διαθέτει νέα, υψηλή τεχνολογία και μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων απεικονιστικών εξετάσεων, με τα πιο καινούργια μηχανήματα, για ακριβή απεικόνιση και χαμηλότερη ακτινοβολία.
Το εγκαινιασθέν διαγνωστικό εργαστήριο διαθέτει:

-Τμήμα ψηφιακής μαστογραφίας, με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο και βραβευμένο ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟ SELENIA DIMENSIONS HOLOGIC , ο οποίος διαθέτει σύστημα 2D ψηφιακής μαστογραφίας.

-Τμήμα Ψηφιακού (CR) ακτινολογικού , με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα που διαθέτει ανιχνευτές υψηλής ευαισθησίας και αυτόματο σύστημα υπολογισμού της δόσης, για να διασφαλίζει ότι οι λήψεις λαμβάνονται με την ελάχιστη δυνατή δόση ακτινοβολίας σε συνδυασμό πάντα με τη μέγιστη διακριτική ικανότητα.

-Τμήμα ελέγχου οστεοπόρωσης, με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα ελέγχου οστεοπόρωσης το οποίο ,διαθέτει λογισμικό (Software) του λειτουργικού συστήματος του DISCOVERY Wi.

-Τμήμα υπερήχων, με υπερηχοτομογράφο τελευταίας γενιάς για παιδιατρικό υπέρηχο, εσωτερικών οργάνων, μαστών, θυροειδούς, μήτρας και ωοθηκών, όρχεων, καθώς και triplex αγγείων του σώματος.
-Τμήμα Ψηφιακού Ορθοπαντογράφου, το οποίο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό ορθοπαντομογράφο πανοραμικών απεικονίσεων με ψηφιακό ανιχνευτή Charged Couple Device.

Επιπλέον ,το διαγνωστικό κέντρο διαθέτει φορητό ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα και φορητό υπερηχοτομογράφο τελευταίας τεχνολογίας , παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για εξέταση κατ ΄οίκον ή σε οποιοδήποτε ίδρυμα.
Το διαγνωστικό εργαστήριο του Ιατρού Ευθυμίου Θ. Σταθόπουλου, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με την άρτια επιστημονική κατάρτιση συγκαταλέγεται μεταξύ των ελαχίστων διαγνωστικών εργαστηρίων που παρέχουν τόσο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button