ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Διαφαινόμενο σαββατιάτικο κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων Ιούλιο-Αύγουστο στο Αγρίνιο

Εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα σε ότι αφορά τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, μετά και την παραίτηση του προέδρου, Παναγιώτη Μπεσίνη.

Με ανοιχτή του επιστολή ο πρώην πλέον πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης την παραίτηση του από το Δ.Σ. του Συλλόγου, τη στιγμή μάλιστα που ο κλάδος τοπικά, βρίσκεται ενώπιον κρίσιμης απόφασης για το κλείσιμο ή όχι των καταστημάτων τα Σάββατα του καλοκαιριού.

Ο κ. Μπεσίνης σε δηλώσεις του, όπως και στην επιστολή του, τόνισε ότι η παραίτησή του ήταν μία ειλημμένη από καιρό απόφαση, η οποία μάλιστα δεν προκύπτει από την πίεση των ημερών. Επιθυμία του, όπως υπογράμμισε, υπήρξε να μη μείνει μετέωρος ο σύλλογος σε αυτή τη συγκυρία.

Ωστόσο, στέκεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η άποψη την οποία και ο ίδιος υποστήριξε μειοψήφησε στο θέμα του θερινού ωραρίου, πράγμα το οποίο εύλογα δημιουργεί συνειρμούς. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια μετά από δύο μήνες lockdown να συζητάμε ένα τέτοιο θέμα. Η διαφαινόμενη απόφαση από μέρους μου δε γίνεται να υποστηριχθεί», τόνισε ως ιδιώτης πλέον ο κ. Μπεσίνης, επαναλαμβάνοντας πρακτικά τα όσα ανέφερε και στην επιστολή του:

«Δυστυχώς μια σειρά από συγκυριακά γεγονότα δεν μου επιτρέπουν να εκπροσωπώ τον Σύλλογό μας, ούτε να υπερασπιστώ τις αποφάσεις του, ούτε να προασπίσω και να λογοδοτήσω για τις επιλογές του, ούτε καν για τους επόμενους τρεις μήνες»

Ερωτηθείς αναφορικά με το ποια είναι η απόφαση που προκύπτει, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Σύλλογου δεν θέλησε να δώσει απάντηση, τονίζοντας ότι το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου θα δημοσιοποιήσει την απόφαση κατόπιν των προβλεπόμενων, βάσει καταστατικού, διαδικασιών αντικατάστασής του.

Από τα συμφραζόμενα διαφαίνεται ότι οδεύουμε προς… «κατεβασμένα ρολά» στα εμπορικά καταστήματα τα Σάββατα Ιουλίου και Αυγούστου.

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Μπεσίνης νωρίτερα σήμερα, στην εκπομπή του Παναγιώτη Τσακανίκα, στον AERAS FM.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close