Δυτική Ελλάδα

ΔΕΥΑΜ: "Αποκαταστάθηκε η βλάβη σε αντλιοστάσιο- οι μεγάλες ποσότητες βροχής και οι διακοπές ρεύματος ευθύνονται για την πλημμύρα"

epi-plymmira-mesologgi

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου , αποκατάσταθηκε η βλάβη που προκλήθηκε από κεραυνό σε κεντρικό αντλιοστάσιο αποχέτευσης όμβριων υδάτων στο Μεσολόγγι και τα νερά ήδη έχουν υποχωρήσει στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης.

“Οι μεγάλες ποσότητες βροχής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και οι βλάβες στην τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος ευθύνονται για τον πλημμυρισμό του Μεσολογγίου. Τα φρεάτια υδροσυλλογής λειτουργούν κανονικά, καθώς η συντήρηση και ο καθαρισμός τους είναι συνεχής, καθόλη τη διάρκεια του έτους, όμως η μεγάλη βροχόπτωση δεν θα μπορούσε να αποχετευτεί σε διάστημα τέτοιο που να αποτραπεί ο πλημμυρισμός των υπόγειων και ισόγειων ακινήτων.

Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών και την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων και των δικτυών μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜεσολογγίου. (η φωτό από messolonghinews )

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close