Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γαλατάς: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για ποντίκια στο δίκτυο ύδρευσης η ΔΕΥΑ Ναυπακτίας

Η ΔΕΥΑ Ναυπακτία με ανακοίνωσή της διαψεύδει τα δημοσιεύματα σχετικά με ποντίκια που φέρεται να βρέθηκαν στο δίκτυο ύδρευσης του Γαλατά. Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπακτίας, Αγγελική Σμπούκη τονίζει ότι η πληροφορία για ποντίκια στο δίκτυο ύδρευσης αναστάτωσε την τοπική κοινωνία και διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι ελήφθησαν όλα τα μέτρα προστασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από την αναστάτωση που προκλήθηκε στην Τ.Κ. Γαλατά, σχετικά με πληροφορία και ανυπόστατα δημοσιεύματα που αναστάτωσαν την κοινωνία , ότι σε ιδιωτική παροχή ύδρευσης βρέθηκε κάποιο ζωύφιο.

Σας γνωρίζουμε ότι απο την ΔΕΥΑΝ ελήφθησαν όλα τα μέτρα προστασίας των πολιτών. Παρενέβη άμεσα σε καθαρισμό χλωρίωση & απολύμανση, των εγκαταστάσεων ύδρευσης, παρουσία του Δημάρχου κ. Λουκόπουλου και της Πρόεδρου της ΔΕΥΑΝ κ. Σμπούκη ενώ παράλληλα, διέθεσε προληπτικά, ποσότητα εμφιαλωμένου νερού. Σε σύσκεψη που επακολούθησε με τον Πρόεδρο του Γαλατά κ. Μπαλωμένο και τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που παραβρέθηκαν διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση δεν είναι ανησυχητική.

Σήμερα ενημερώνουμε ότι και μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το νερό είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις.


Να τονίσω ότι οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που αναστάτωσαν την κοινωνία του Γαλατα είναι αμφίβολες χωρίς να αποδεικνύονται. Η επιχείρηση(ΔΕΥΑΝ) χωρίς να έχει υπάρξει τεκμηρίωση εργαστηριακή, καταγγελία γραπτή και αποδεικτικά στοιχεία και μόνο απο προφορική καταγγελία πολίτη έπραξε υπεύθυνα προκειμένου να διαφυλάξει την δημόσια υγεία των πολιτών…

Όλα αυτά θα ελεγχθούν για παραπέρα εισαγγελική διερεύνηση.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους για τον τρόπο που αντιμετώπισαν και διαχειρίστηκαν την κατάσταση. Τον Πρόεδρο του Γαλατά κ Μπαλωμένο για τις προσπάθειες που κατέβαλε, την υπευθυνότητα που επέδειξε και την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button