Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Debate, μόνο με Κώστα Λύρο και… χωρίς δημοσιογράφους ζητά Ν. Καραπάνος

Με ανακοίνωση του συνδυασμού του ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καταθέτει εκ νέου το αίτημα για debate αλλά μόνον με τον Κώστα Λύρο, μάλιστα με απευθείας ερωτήσεις ο ένας στον άλλον.
Η παράταξη του κ. Καραπάνου μάλιστα, πρωτοτυπεί ακόμη περισσότερο, λέγοντας πως “δεν είναι απαραίτητη η συντονιστική παρουσία δημοσιογράφων”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού “Δήμος για τα παιδιά μας”:

“Ενώπιον της κοινωνίας κύριοι… Επειδή τα λόγια και δει τα γραπτά υπό μορφή ανακοινώσεων είναι εύκολα, ο συνδυασμός «δήμος για τα παιδιά μας» και ο επικεφαλής του Νικόλαος Καραπάνος καλεί τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο σε ανοικτό διάλογο, μπροστά στους ίδιους τους πολίτες, με την εκ του σύνεγγυς διαδικασία των απευθείας ερωτήσεων, χωρίς να είναι η απαραίτητη προϋπόθεση η συντονιστική παρουσία δημοσιογράφων.

Βάλτε λοιπόν οποίο όρο και προϋπόθεση θελετε. Σας χαρίζουμε και τον λόγο του συντονιστή ..φτάνει να ερθετε!!

Ο λόγος για τον οποίο ζητείται η απ’ ευθείας κι όχι δια της «πλαγίας οδού» πολιτική συζήτηση είναι σαφής.

Είναι αδιανόητο και έως ένα σημείο αντιδεοντολογικό να «χρησιμοποιούνται» εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι -έχοντας κάθε δημοκρατικό δικαίωμα- έχουν κάνει τις πολιτικές τους επιλογές, ως το προεκλογικό «όχημα» του συνδυασμού που υπόσχεται να φέρει… «ανατροπές».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την πρώτη. Η Παρασκευή 3 Μαΐου ή η Κυριακή 5 Μαΐου είναι οι προτεινόμενες ημέρες εκ μέρους του συνδυασμού.

Ας επιλέξει ο κ. Λύρος τον δημόσιο χώρο, όπου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία οι δημότες. Αναμένουμε την ανταπόκριση”.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close