Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Debate, μόνο με Κώστα Λύρο και… χωρίς δημοσιογράφους ζητά Ν. Καραπάνος

Με ανακοίνωση του συνδυασμού του ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, καταθέτει εκ νέου το αίτημα για debate αλλά μόνον με τον Κώστα Λύρο, μάλιστα με απευθείας ερωτήσεις ο ένας στον άλλον.
Η παράταξη του κ. Καραπάνου μάλιστα, πρωτοτυπεί ακόμη περισσότερο, λέγοντας πως “δεν είναι απαραίτητη η συντονιστική παρουσία δημοσιογράφων”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού “Δήμος για τα παιδιά μας”:


“Ενώπιον της κοινωνίας κύριοι… Επειδή τα λόγια και δει τα γραπτά υπό μορφή ανακοινώσεων είναι εύκολα, ο συνδυασμός «δήμος για τα παιδιά μας» και ο επικεφαλής του Νικόλαος Καραπάνος καλεί τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο σε ανοικτό διάλογο, μπροστά στους ίδιους τους πολίτες, με την εκ του σύνεγγυς διαδικασία των απευθείας ερωτήσεων, χωρίς να είναι η απαραίτητη προϋπόθεση η συντονιστική παρουσία δημοσιογράφων.

Βάλτε λοιπόν οποίο όρο και προϋπόθεση θελετε. Σας χαρίζουμε και τον λόγο του συντονιστή ..φτάνει να ερθετε!!

Ο λόγος για τον οποίο ζητείται η απ’ ευθείας κι όχι δια της «πλαγίας οδού» πολιτική συζήτηση είναι σαφής.

Είναι αδιανόητο και έως ένα σημείο αντιδεοντολογικό να «χρησιμοποιούνται» εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι -έχοντας κάθε δημοκρατικό δικαίωμα- έχουν κάνει τις πολιτικές τους επιλογές, ως το προεκλογικό «όχημα» του συνδυασμού που υπόσχεται να φέρει… «ανατροπές».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την πρώτη. Η Παρασκευή 3 Μαΐου ή η Κυριακή 5 Μαΐου είναι οι προτεινόμενες ημέρες εκ μέρους του συνδυασμού.

Ας επιλέξει ο κ. Λύρος τον δημόσιο χώρο, όπου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία οι δημότες. Αναμένουμε την ανταπόκριση”.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button