ΕξελίξειςΠολιτική

Δεν θα είναι υποψήφιος στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Κουρουμπλής

po-kouroumplis1

Σε συνέχεια της ομιλίας του  στο 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε δήλωση στην οποία αναφερει:

” Όταν η κοινωνία ζει το μεγαλύτερο κοινωνικό ολοκαύτωμα γίνεται εύκολη η απάντηση ποιο ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε. Θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο που θα κατοχυρώνει την εσωκομματική δημοκρατία, θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ των μελών που δεν θα είναι θεατές και χειροκροτητές, αλλά πυροκροτητές πολιτικών πρωτοβουλιών.

Πρέπει να μιλήσουμε λοιπόν για την απενοχοποίηση του επιχειρείν με παράλληλη επικράτηση του εργασιακού πολιτισμού, να μιλήσουμε για τον πατριωτισμό της αριστεράς, να μιλήσουμε για την Εθνική ανεξαρτησία, για να απελευθερώσουμε κοινωνικά στρώματα που θέλουν να συστρατευτούν μαζί μας.

Προσωπικά αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή, μπορώ να είμαι και στρατιώτης σε αυτή την προσπάθεια.

Εμείς από το Ενωτικό Μέτωπο είχαμε και άλλες επιλογές όταν φύγαμε από το ΠΑΣΟΚ. Επιλέξαμε συνειδητά το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί μέσα από την ενιαιοποίησή του να γίνει το όχημα των μεγάλων αλλαγών και των σημαντικών ανατροπών ” .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button