Γεγονότα

Δεκτή μετά από δύο μήνες η παραίτηση του Δ. Μιχάλη από τη διοίκηση του νοσοκομείου!

koi-mixalis-synentefxi2
Σαν βόμβα έσκασε σήμερα (Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018) η παραίτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Μιχάλη. Το agriniopress.gr επικοινώνησε μαζί του και δεν θέλησε να πει περισσότερα, παρά μόνο ότι η παραίτησή του εκκρεμούσε από τον Νοέμβριο και τώρα έγινε τελικά δεκτή από το Υπουργείο.

Για τους λόγους που τον ώθησαν στην παραίτηση ανέφερε μονολεκτικά πως υπήρχε “πρόβλημα στη συνεργασία με την 6η ΥΠΕ”, χωρίς όμως να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσης κάποιο σχόλιο από την 6η ΥΠΕ, αν και γενικότερα η αίσθηση που υπήρχε ήταν πως η κατάσταση στο νοσοκομείο κάπως “εξομαλύνεται” μετά τη συνάντηση που είχε γίνει στο Υπουργείο Υγείας με την ηγεσία του Υπουργείου, εκπροσώπους της 6ης ΥΠΕ και τον κ. Μιχάλη, όπου είχαν δοθεί κάποιες εξηγήσεις.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Τελικά, όπως προκύπτει ο κ. Μιχάλης , περίπου έναν μήνα μετά, τον Νοέμβριο δηλαδή, είχε υποβάλλει την παραίτηση του στο Υπουργείο, που τώρα έγινε δεκτή. Το περιεχόμενο της παραίτησης επίσης δεν είναι γνωστό, ενώ από την 6η ΥΠΕ εκφράζεται μάλλον έκπληξη για την εξέλιξη.

Πιθανώς ο παραιτηθείς διοικητής να θελήσει να εξηγήσει την στάση του με συνέντευξη τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button