Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δέκα κρούσματα κορωνοϊού στη Δαφνούλα Ευρυτανίας

Test Covid έγιναν σήμερα στο χωριό Δαφνούλα Ευρυτανάς, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα Βρουβιανά Βάλτου, όπως ενημερώνει και ο πρόεδρος του χωριού κ.Θεοφάνης Κολοκούρας.

Από τα 70 τεστ που έγιναν τα 10 είναι θετικά,8 από την Δαφνούλα και δύο του συνοικισμού Τσιρνόκα.Μάλιστα ο πρόεδρος στην ανακοίνωσή του εφιστά την μεγάλη προσοχή του κόσμου.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Σήμερα Δευτέρα 08/03/2021 και ώρες 09:00 το πρωί έως και 12:00 το μεσημέρι ήθελα να σας ενημερώσω ως πρόεδρος πως τα test covid 19 που έγιναν σήμερα στο Δ.Σ. Δαφνουλας και σε αριθμό 70 στο σύνολο δίνοντας κι εγώ το καλό παράδειγμα μαζί με την οικογένειά μου, βγήκαν 60 αρνητικά και 10 θετικά εκ των οποίων είναι 8 θετικά απο την Δαφνουλα και 2 από την Τσιρνοκα.

Ειναι ένα γεγονός που μας θλίβει όλους, αντί τα κρούσματα να παραμένουν σταθερά, αυτά αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Γνωρίζεται πως χρειαζόμαστε την αμέριστη συμπαράσταση και προσοχή όλων από εδώ και πέρα.Σας παρακαλώ για ακόμη μια φορά μην έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που γνωρίζεται πως πάσχουν από τον ιό αυτό, ακολουθήστε σωστά τις οδηγίες που έχουν δοθεί, κάντε υπομονή. Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για όλους μας. Λειτουργουμε σαν ομάδα ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΆΣΕΙΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΌΛΩΝ ΜΑΣ .”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button