Βουλευτικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Στο Δασαρχείο και το ΙΚΑ Αγρινίου ο Σπήλιος Λιβανός

Το Δασαρχείο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Σπήλιος Λιβανός συνεχίζοντας τις επαφές του με πολίτες, επαγγελματίες και φορείς της Αιτωλοακαρνανίας. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε με τη Δασάρχη κα Αλεξάνδρα Πολίτη και το προσωπικό και ενημερώθηκε για το έργο της υπηρεσίας αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο κ. Λιβανός επεσήμανε πως η επίσκεψη αυτή συμβολίζει την σημασία αυτής της υπηρεσίας στην αγροτική, κτηνοτροφική, τουριστική και οικοδομική ανάπτυξη της Ελλάδας και της Αιτωλοακαρνανίας, τονίζοντας πως «η επιχειρηματικότητα και η ανάπτυξη έχουν ανάγκη από παραγωγικές, δημιουργικές και αξιόπιστες δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες και θα ενισχύσουν την προσπάθεια για να γίνει το μεγάλο άλμα προς τα μπρος!»

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το ΙΚΑ Αγρινίου στην πλατεία Δημάδη , όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία κουβέντιασε με δεκάδες ασφαλισμένους οι οποίοι βρέθηκαν εκεί και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Λιβανός θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στους χώρους της υγείας καταγράφοντας τα προβλήματα με στόχο την επομένη των εκλογών να ξεκινήσει η προσπάθεια επίλυσής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button