Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δ.Σ. Ε.Σ. Αγρινίου: Καλεί σε παραίτηση από την Ομοσπονδία όσους έφυγαν από τον Σύλλογο και δημιούργησαν νέο

Φανερή γίνεται η ενόχληση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου του Αγρινίου, μετά την ανακοίνωση ίδρυσης νέου συλλόγου εμπόρων και επιχειρηματιών στον δήμο Αγρινίου. Με έγγραφο της η διοίκηση του Ε.Σ.Α. καλεί τα μέλη του Δ.Σ. που αποχώρησαν και προχώρησαν στην ίδρυση του νέου Συλλόγου, να παραιτηθούν και από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων ΒΔ Ελλάδας και Νήσων, επικαλούμενη λόγους «εντιμότητας».

Το σχετικό έγγραφο απευθύνεται στους κ. Ιωάννη Γιοπάνο, Δεληγιάννη Θεόδωρο, Σωκράτη Κωστίκογλου και Λυσίμαχο Σύρμο κι έχει ως εξής:


«Κύριοι, το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. σας θυμίζει και σας καλεί να πράξετε το έντιμο και αυτονόητο μετά την αυτοδιαγραφή σας από τη δύναμη των μελών του.

Να παραιτηθείτε άμεσα από ιδιότητες, αξιώματα και θέσεις σε Ομοσπονδία και Συνομοσπονδία που κατέχετε ως μέλη του Ε.Σ.Α.
Σας υπενθυμίζει ότι η εκλογή σας, η παρουσία και συμμετοχή σας στις παραπάνω οργανώσεις είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την ιδιότητα του μέλους του Ε.Σ.Α.

Με αυτή την ιδιότητα μετείχατε στις εκλογές, αυτή εκθειάζατε, στο όνομα αυτής και του Συλλόγου αρθρώσατε το λόγο σας και εκλεγήκατε.

Θυμίζουμε ότι η εκλογή σας έγινε με μυστική ψηφοφορία, προέκυψε από τη συμμετοχή στην κάλπη αποκλειστικά και μόνο μελών του Συλλόγου, με αυτή την ιδιότητα ψήφισαν και με αυτή την ιδιότητα εκλεγήκατε.

Κατά συνέπεια δεν δικαιούστε ούτε νομιμοποιήστε να κατέχετε και να καταχράστε κάτι που πλέον δεν σας ανήκει, κάτι που αυτόβουλα αρνηθήκατε!
Ελπίζουμε έστω τώρα να πράξετε το αξιοπρεπές, το ηθικό και έντιμο χωρίς να επικαλεστείτε άρθρα και νόμους που δε σας απαγορεύουν να συνεχίσετε στο λάθος δρόμο».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Πιο αντικειμενικα αντιμετωπιζει ο Τακης Τσουκαλας τον παναθηναικο αποτι το σαιτ σας οτι εχει σχεση με εμπορικο συλλογο Αγρινιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button