Αυτοδιοίκηση

Δ. Μεσολογγίου: Εγκρίθηκαν από το ΥΠ.ΕΣ. 100.000 ευρώ επιπλέον για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

epi-nero-vrysi
Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η δημοτική παράταξη Μεσολογγίου «Η Κοινωνία Μπροστά», ο αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών κ. Σκουρλέτης, με σημερινή απόφασή του (5-4-2017) ενέκρινε το ποσό των 100.000 ευρώ ως νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

«Είναι προφανές ότι η εν λόγω χρηματοδότηση, μετά από σχετική αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο, πρέπει να διατεθεί στις εργασίες και στις βελτιωτικές παρεμβάσεις που έγιναν στο δίκτυο ύδρευσης του Αιτωλικού. Η εν λόγω απόφαση έρχεται να προστεθεί σε όλες τις προηγούμενες μέσα από τις οποίες καταδεικνύεται το διαρκές και έντονο ενδιαφέρον της πολιτείας προς επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μεσολογγίου και ειδικότερα στον τομέα του καθαρού και πόσιμου νερού» υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της η παράταξη του Π.Παπαδόπουλου.

Καταλήγοντας αναφέρει: «Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε τον προβληματισμό μας προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία, καλώς πράττουσα, “φιλοδωρεί” με συνεχείς έκτακτες χρηματοδοτήσεις το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου “φιλοδωρεί” με αγωγές χιλιάδων ευρώ κατά όσων αγωνίζονται χρόνια τώρα για το δικαίωμά τους σε καθαρό και πόσιμο νερό. Αυτό τουλάχιστον στο μέλλον πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπ’ όψιν»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button