Δυτική Ελλάδα

Χρυσό βραβείο στο 3ο Δημ. Σχολείο Νεάπολης στα Education Leaders Awards (video)

dimotiko-neapoli-vravevsi

Το 1o (χρυσό) Βραβείο απέσπασε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου, στην κατηγορία Πρωτοβουλίες Πρόληψης για την Υγειά και την Ασφάλεια των μαθητών στον φετινό διαγωνισμό ΕDUCATION LEADERS AWARDS 2018.
Το χρυσό βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του Σχολείου Γεώργιος Πιτταροκοίλης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Φέτος ήταν η τρίτη χρονιά των βραβείων αριστείας στο χώρο της εκπαίδευσης μέσω των Education Leaders Awards, μια πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communications, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν οι καλές πρακτικές και η καινοτομία στο χώρο της εκπαίδευσης.

Τα βραβεία αυτά έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση, από κάθε βαθμίδα και κάθε γεωγραφική περιοχή της χώρας. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Παιδείας.

Στόχος της διοργάνωσης φέτος ήταν η δημιουργία μιας ειδικής πλατφόρμας για την αριστεία, ώστε να ανοίξει ένας διαδικτυακός «διάλογος» όπου θα μπορούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την αριστεία και την καινοτομία να ανταλλάξουν απόψεις, να εμπνευστούν ο ένας από το παράδειγμα του άλλου, να αλληλεπιδράσουν, να βρουν την ιδέα που θα τους κάνει και πάλι να ξεχωρίσουν. Εκεί θα προστεθούν οι φετινοί βραβευθέντες της διοργάνωσης και εκεί θα μπορούν να ανατρέξουν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας για να μοιραστούν ιδέες και καλές πρακτικές.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και βραβεύτηκαν από την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Ιδιωτικά & Δημόσια Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια & Λύκεια.

Δείτε την βράβευση του 3ου Δημ. Σχολείου Νεάπολης:

Δείτε όλη την εκδήλωση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button