Χρήστος Παΐσιος: Ανάγκη να μείνουν ως έχουν τα Δικαστήρια σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Αγρίνιο

Συνάντηση με Παγκόσμια Τράπεζα στο Μεσολόγγι

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστος Παΐσιος, υποδέχθηκε στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου τους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Τράπεζας και κατέστησε σαφές ότι πρέπει να μείνουν ως έχουν οι υφιστάμενοι δικαστικοί σχηματισμοί: το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου, το Πρωτοδικείο Αγρινίου, αλλά και το Εφετείο Δυτικής Ελλάδας.

Ο Χρήστος Παΐσιος δήλωσε:


«Υποδεχθήκαμε, χθες, στο Μεσολόγγι και τον Δικηγορικό Σύλλογο -τον τρίτο αρχαιότερο της χώρας- τους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Τράπεζας, με κλιμάκιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, επικεφαλής του οποίου ήταν ο Εφέτης, Παναγιώτης Καρακωνσταντής.

Συνομιλήσαμε εκτενώς, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου και τους εκθέσαμε εμπεριστατωμένα τις απόψεις μας πάνω στην πρόταση για το νέο δικαστικό χάρτη.

Αναλύσαμε τα πραγματικά γεγονότα, την υφιστάμενη κατάσταση, την χωροταξική ιδιαιτερότητα του μεγαλύτερου Νομού της Ελλάδας και την αναγκαιότητα να παραμείνουν οπωσδήποτε οι υφιστάμενοι δικαστικοί σχηματισμοί: το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου, το Πρωτοδικείο Αγρινίου, αλλά και το Εφετείο Δυτικής Ελλάδας».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: δικαστήρια Παγκόσμια Τράπεζα Χρήστος Παΐσιος