Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ο Χρήστος Κουτρομάνος με τη Χριστίνα Σταρακά: “Στο επίκεντρο ο άνθρωπος”

Το επίσημο “παρών” του στην επερχόμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση με την πρόταση της Χριστίνας Σταρακά, γνωστοποίησε ο Γεωπόνος-Εκπαιδευτικός, Χρήστος Κουτρομάνος.

Ο κ. Κουτρομάνος, είναι Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, εκλεγμένος με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και από την πρώτη στιγμή στοιχήθηκε με την Χριστίνα Σταρακά.

Φιλοδοξεί , όπως επισημαίνει σε δήλωση του, να ενισχύσει έμπρακτα τον κοινό στόχο του συνδυασμού για εξελικτική, αξιοκρατική και αποτελεσματική αναδιάρθρωση του Δήμου μας.

Στην προσωπική δήλωση του ο κ. Κουτρομάνος αναφέρει:

«Οι ανθρωπιστικές αξίες και η οικονομική σταθερότητα διακινδύνευσαν, επηρεάζοντας σημαντικά τον κοινωνικό μηχανισμό και την ομαλή λειτουργία του. Σε ένα κλίμα αναδιοργάνωσης των καταστάσεων, επιδιώκουμε την ανύψωση του δημοκρατικού ιδεώδους, με καινοτόμες δράσεις για την ενίσχυση της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της ιστορίας του τόπου μας.

Στο πυρήνα της προσέγγισής μου εντοπίζεται ο άνθρωπος και η αξία του, ως κοινωνική οντότητα. Η συσπειρωμένη παρουσία των δημοτών, διεκδικώντας το λόγο της και συμπορεύοντας με μας μπορεί τώρα να σχεδιάσει, να καινοτομήσει και να πετύχει ελπιδοφόρες αλλαγές σε όλα τα Δημοτικά Διαμέρισμα, στην αγροτική παραγωγή, στην βελτίωση των υποδομών και στην έμπρακτη ενδυνάμωση του εμπορίου και του επιχειρείν.

Η αλλαγή αυτή συνιστά πρόκληση που μπορούμε να υλοποιήσουμε και σηματοδοτεί μία Νέα Εποχή για το Δήμο μας. Οι δημοκρατικοί πολίτες στο τιμόνι, αισθανόμενοι βαθιά το καθήκον, υποστηρίζουμε ότι η πολιτική δεν σηκώνει αναβολές και προχωράμε με συλλογικότητα και οργάνωση στην προσπάθεια για μία εκ θεμελίων ανασύσταση του Δήμου μας, για ένα προοδευτικό Αγρίνιο.

Αφουγκραζόμενοι τον κοινωνικό παλμό, καταθέτουμε την πρότασή μας, δεσμευόμενοι πως Η ΑΙΤΙΑ, Η ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button