ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Χρηματοδότηση για μελέτες για την κατολίσθηση στην Κλεπά Ναυπακτίας

Ο πρόεδρος της Κοινότητας ευχαριστεί τον Μάριο Σαλμά για τις ενέργειές του

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών από την κατολίσθηση που έπληξε τον συνοικισμό το 2015, συνολικής δαπάνης 290.322 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής υπέγραψε την Ένταξη της Πράξης η οποία έχει ως αντικείμενο την Εκπόνηση νέων επιμέρους μελετών για: α) την οριοθέτηση των τμημάτων του οικισμού Κλεπά ως προς την καταλληλόλητα τους για δόμηση και β) τoν σχεδιασμό των έργων αποκατάστασης και σταθεροποίησης της μεγάλης κατολίσθησης που έπληξε τον συνοικισμό “Κάτω Κλεπά” το 2015 συμπεριλαμβανομένου και τμήματος του οδικού δικτύου.


Μετά την γνωστοποίηση της χρηματοδότησης ο πρόεδρος του συνοικισμού Κλεπάς Ντίνος Μπάκας ευχαριστεί τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριο Σαλμά για τις ενέργειές του.

Για την χρηματοδότηση ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς που αναφέρει:

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς συνεπής στην δέσμευσή του κατά την επίσκεψή του τον Αύγουστο στην κοινότητα Κλεπά του Δήμου Ναυπακτίας,εξασφάλισε την χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών από την κατολίσθηση που έπληξε τον συνοικισμό το 2015, συνολικής δαπάνης 290.322,09€.

Όπως φαίνεται από την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ο κ. Υπουργός Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής υπέγραψε την Ένταξη της Πράξης η οποία έχει ως αντικείμενο την Εκπόνηση νέων επιμέρους μελετών για: α) την οριοθέτηση των τμημάτων του οικισμού Κλεπά ως προς την καταλληλόλητα τους για δόμηση και β) τoν σχεδιασμό των έργων αποκατάστασης και σταθεροποίησης της μεγάλης κατολίσθησης που έπληξε τον συνοικισμό “Κάτω Κλεπά” το 2015 συμπεριλαμβανομένου και τμήματος του οδικού δικτύου.

Η Υπουργική απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών:

Ο πρόεδρος του συνοικισμού Κλεπάς Ντίνος Μπάκας έγραψε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Κοινότητα Κλεπά, καλησπέρα.

Σήμερα το πρωί έλαβα το παρακάτω έγγραφο στο βαϊμπερ μου από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κύριο Μάριο Σαλμά που αφορά το αίτημα της κοινότητας Κλεπά για την αντιμετώπιση της κατολίσθησης έτους 2015,όπως φαίνεται ο υπουργός υποδομών και δικτύων κύριος Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής έχει υπογράφει τα απαραίτητα έγγραφα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα εκ μέρους όλων των Κλεπαϊτών να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Σαλμά διότι κράτησε τον λόγω του μου μας έδωσε δημοσίως στην κεντρική πλατεία της Κλεπάς, τον Αύγουστο διότι και άλλοι βουλευτές και πολιτευτές πέρασαν υποσχέθηκαν και μετά απλά μας ΞΈΧΑΣΑΝ και αυτό είναι προς τιμήν του κυρίου Σαλμά διότι η Κλεπά είναι ένα ορεινό χωριό των 130 ψήφων περίπου που όπως είπε αν και δεν πήρα κανέναν ψήφο από την Κλεπά εγώ θα καθαρίσω για Εσάς αυτό σημαίνει πολιτικό ύφος και το πως πρέπει να αντιμετωπίζωνται τα πολύ μεγάλα προβλήματα άσχετα εάν από πίσω υπάρχουν πολύ οι λίγοι ψήφοι να σημειώσω εδώ ότι κάποιοι ελάχιστοι πολιτικοί έμειναν στην ιστορία όπως ο (μαύρος καβαλάρης) Πλαστήρας Νικόλαος ο οποίος πέθανε πραγματικά στο ράντζο αρνούμενος την πολυτέλεια του κρεβατιού διότι κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι του κοιμοντουσαν στο πάτωμα και την σύνταξη του την μοίραζε στους φτωχούς, αυτά τα ήθη λοιπόν πρέπει να τα επιβραβεύουμαι με την ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΌΛΟΙ ΌΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ και πάλι ευχαριστώ στον κύριο Μάριο Σαλμά, η σκυτάλη από δω και πέρα μεταφέρετε στον δήμο Ναυπακτίας ο οποίος θα πρέπει να επιδείξει άμεσα αντανακλάστικα για επ’ευθειας αναθέσει του έργου, σε τρεις μήνες κλείνουμε 8 χρόνια από την κατολίσθηση, δεν μπορούμε και δεν αντέχουμε να περιμένουμε κιάλο κύριοι».

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button