ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Χρήματα στους δήμους για ενεργειακό κόστος και τέλη-τι παίρνουν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας

Χρήματα στους δήμους της χώρας δίνονται αυτές τις ημέρες, μέσω επιχορηγήσεων, από το υπουργείο των Εσωτερικών. Ειδικότερα, έγιναν τρεις εκταμιεύσεις ποσών.

Τα ποσά αφορούν καταρχήν στην επιχορήγηση συνολικού ποσού ύψους 25.000.000,00 € στους Δήμους της χώρας, για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους και την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, λόγω της επιβάρυνσης των προϋπολογισμών τους από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.


Επίσης, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Έσοδα υπέρ Δήμων & Κοινοτήτων από το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.)» κατανεμήθηκε ποσό είκοσι ένα εκατομμυρίων ευρώ (21.000.000 €) και τέλος, κατανεμήθηκε από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Έσοδα άρθρου 9 Ν.2880/2001 – Τέλη Διαφήμισης», ποσό 24.000.000 €.

Αναλυτικά, τα ποσά που παίρνουν οι δήμοι της Αιτωλοακαρνανίας, για την ενίσχυση της ρευστότητας τους, εξαιτίας της αύξησης του ενεργειακού κόστους:

dimoi1

Η κατανομή από το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας:

dimoi tap

Η κατανομή από τα τέλη διαφήμισης:

teli diafimisis

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button