ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Χρήματα για υποδομές σε τέσσερα ΤΟΕΒ της Αιτωλοακαρνανίας

Ευχαριστεί Παπαγιαννίδη-Γεωργαντά ο Λιβανός

Συνεχίζοντας τις καλές ειδήσεις και την στήριξη των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των ΤΟΕΒ Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζω την σημερινή απόφαση χρηματοδότησης, μέσω της ΔΡΑΣΗ 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, των ΤΟΕΒ Λεσινίου με το ποσό των 2.198.495,2 ευρώ, ΓΟΕΒ Αχελώου με το ποσό των 2.195.792 ευρώ, ΤΟΕΒ Κατοχής με το ποσό των 2.199.760 ευρώ και ΤΟΕΒ Νεοχωρίου με το ποσό των 2.199.760 ευρώ.

Το έργο αυτό είναι η συνέχεια του ευρύτερου σχεδίου αναβάθμισης των αγροτικών υποδομών στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και πιο συγκεκριμένα των υποδομών άρδευσης που αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή, σημαντικό εργαλείο του κόστους παραγωγής και των κερδών για τους αγρότες και βέβαια ασφάλειας στην παραγωγή.


«Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά για την συνεργασία τους στην κοινή μας προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών για τον πρωτογενή τομέα», αναφέρει σε δήλωση του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Υπάρχει και το αρδευτικό της Μακρυνείας κ.Λιβανε που ποτέ δεν λειτούργησε και ούτε χρηματοδοτήθηκε ποτέ έστω ένα ευρώ.εκει δεν υπάρχουν αγρότες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button