ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Χρ. Μπούρας: Επίσκεψη του Πρύτανη σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι-πολλά τα προβλήματα (φωτο)

Για ποιο θέμα ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη

Σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι βρέθηκε σήμερα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας για ανταλλαγή ευχών με καθηγητές και προσωπικό.

Κατά την επίσκεψη του διαπίστωσε για μία ακόμη φορά πως οι τα Πανεπιστημιακά τμήματα στο Αγρίνιο έχουν σημαντικά προβλήματα στην ανάπτυξη τους. Όπως έγραψε είναι «χωρίς φοιτητική μέριμνα, εστίες και εστιατόριο, και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις».


«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο στο Μεσολόγγι. «Δρόμοι απαράδεκτοι χωρίς φωτισμό και έλλειψη συχνής συγκοινωνίας, ειδικά τα Σαββατοκύριακα», τόνισε ο κ. Μπούρας. Παράλληλα ανέφερε πως στο Μεσολόγγι προχωράνε οι ανακαινίσεις των φοιτητικών εστιών και στο επόμενο ακαδημαικό έτος θα παραδοθούν 40 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια.

Ανέλαβε, μάλιστα, την ευθύνη για τη μη λειτουργία των ασανσέρ στο κτίριο της ΕΑΣ στο Αγρίνιο και στο κτίριο Κ24. «Εδωσα εντολές για άμεση επίλυση του προβλήματος. Θα το παρακολουθήσω προσωπικά ο ίδιος», έγραψε.

H ανάρτηση του κ. Μπούρα:

Η ημέρα ήταν ενδιαφέρουσα. Επίσκεψη στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι για ανταλλαγή ευχών με συναδέλφους και προσωπικό.

Διαπιστώση, σημαντική. Χωρίς φοιτητική μέριμνα, εστίες και εστιατόριο, και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις τα τμήματα στο Αγρίνιο έχουν σημαντικά προβλήματα στην ανάπτυξη τους.

Η πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο στο Μεσολόγγι είναι απαράδεκτη. Δρόμοι απαράδεκτοι χωρίς φωτισμό και έλλειψη συχνής συγκοινωνίας, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Το πολιτικό προσωπικό της Αιτωλοακαρνανίας πρέπει να ασχοληθεί με τα θέματα αυτά.

Ζητώ συγγνώμη για τη μη λειτουργία των ασανσέρ στο κτίριο της ΕΑΣ στο Αγρίνιο και στο κτίριο Κ24. Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και αναλαμβάνω την ευθύνη. Εδωσα εντολές για άμεση επίλυση του προβλήματος. Θα το παρακολουθήσω προσωπικά ο ίδιος.

Στο Μεσολόγγι προχωράνε οι ανακαινίσεις των φοιτητικών εστιών και στο επόμενο ακαδημαικό έτος θα παραδοθούν 40 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια.

Ευχάριστες στιγμές οι επισκέψεις στο Αμφιθέατρο σε ώρα μαθήματος του συναδέλφου Vassilis Papasotiropoulos και ο έλεγχος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του φαγητού.

Στη συνέχεια Πάτρα και συμμετοχή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας Φύλων. Η λειτουργία της Επιτροπής είναι ψηλά στις προτεραιότητες της Πρυτανικής Αρχής καο θα στηριχθεί. Μετά συνεδρίαση της Εφορείας της Φοιτητικής Εστίας για επίλυση των προβλημάτων στις Φοιτητικές Εστίες.

Τέλος επίσκεψη συναδέλφων απο το Πανεπιστήμιο Purdue για συνεργασία.

Κρατώ τη φράση

”Πήγαινε όσο μακριά μπορείς να δεις.
Όταν φτάσεις εκεί, θα διαπιστώσεις
ότι μπορείς να δεις και μακρύτερα.” Thomas Carlyle

mpouras episkepsi (1)

mpouras episkepsi (2)

mpouras episkepsi (3)

mpouras episkepsi (4)

mpouras episkepsi (5)

mpouras episkepsi (6)

mpouras episkepsi (7)

mpouras episkepsi (8)

mpouras episkepsi (9)

mpouras episkepsi (10)

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button