Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Χόμορη Ναυπακτίας: Εγκατάλειψη της παιδικής χαράς καταγγέλλει ο Σύλλογος Χομοριτών

Την παιδική χαρά είχε δωρίσει ο Σύλλογος

Για εγκατάλειψη της παιδικής χαράς στη Χόμορη Ναυπακτίας από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου κάνει λόγο ο πρόεδρός του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών, Μπάμπης Χατζής.

Όπως τονίζει, παρά τις επανειλημμένες πιέσεις, η τεχνική υπηρεσία του Δήμου δεν έχει προχωρήσει στην πιστοποίησή της παιδικής χαράς που δώρισε στο δήμο Ναυπακτίας ο Σύλλογος Χομοριτών, δεν έχει εκδώσει βιβλίο συντήρησης όπως προβλέπει ο νόμος για τις πιστοποιημένες παιδικές χαρές, δεν γίνεται κανένας έλεγχος, δεν έχει ενδιαφερθεί παρά τις υποσχέσεις τουλάχιστον να συντηρήσει με ένα κιλό βερνικόχρωμα τα όργανα της παιδικής χαράς.


Ο Σύλλογος τις επόμενες ημέρες θα ζητήσει να κάνει την απαραίτητη συντήρηση.

Αναλυτικά:

«Με πόνο ψυχής κάνω αυτή τη δημοσίευση, γιατί πολύ «εύκολα» μπορεί από κάποιους να θεωρηθεί ότι υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα ενάντια στη Δημοτική Αρχή. Όμως πιστέψτε μας ότι εμείς στον Σύλλογο Χομοριτών έχουμε κάνει τόσο μεγάλο αγώνα για να στηθεί αυτή η πρότυπη παιδική χαρά, που δεν μας επιτρέπει να κλείνουμε άλλο τα μάτια μας.

Από το 2016 που ο Σύλλογός μας την δώρισε -παρέδωσε στον Δήμο Ναυπακτίας (κάτι πολύ σπάνιο στην εποχή μας), δυστυχώς μέχρι σήμερα η τεχνική υπηρεσία του Δήμου την έχει εγκαταλείψει στην τύχη της. Παρά τις επανειλημμένες πιέσεις μας, δεν έχει προχωρήσει στην πιστοποίησή της, δεν έχει εκδώσει βιβλίο συντήρησης όπως προβλέπει ο νόμος για τις πιστοποιημένες παιδικές χαρές, δεν γίνεται κανένας έλεγχος, δεν έχει ενδιαφερθεί παρά τις υποσχέσεις τουλάχιστον να συντηρήσει με ένα κιλό βερνικόχρωμα τα όργανα της παιδικής χαράς.

Τίς επόμενες μέρες θα ζητήσουμε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου να επιτρέψει στον Σύλλογό μας να κάνουμε εμείς αυτή την συντήρηση.

Γνωρίζουμε τις καλές προθέσεις του Δημάρχου κ. Βασίλη Γκίζα και γνωρίζει και εκείνος τις δικές μας αγαθές προθέσεις, όμως αγαπητοί φίλοι της Δημοτικής Αρχής Δήμος Ναυπακτίας δεν είναι μόνο η αγαπημένη μας Ναύπακτος όλα και όλα τα ορεινά χωριά. Δώστε λύσεις αγαπητέ κύριε Δήμαρχε!»

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button