Χάβος :«Το καλύτερό μας ημίχρονο» (video)

Ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι δεν επιτρέπεται να δέχεται η ομάδα του γκολ από στημένη φάση.

Πικραμένος για την απώλεια της νίκης εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού έπειτα από το 1-1 στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά δήλωσε:«Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν. Είχαμε όλα αυτά που χρειάζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο είχαμε τις ευκαιρίες, τα σουτ, την καλή κυκλοφορία, την κατοχή. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε το παιχνίδι να το είχαμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη πίεσε, έχει καλούς παίκτες και είναι καλή ομάδα, αλλά δεν επιτρέπετε να δεχόμαστε τέτοιο γκολ στο 84’».


Για το αν η ομάδα του έδωσε χώρο στο δεύτερο ημίχρονο: «Το ίδιο παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, το ίδιο παίξαμε και στο δεύτερο. Έκανε δυο αλλαγές ο συνάδελφος λογικό είναι. Δεν κινδυνέψαμε από οργανωμένη επίθεση, φάγαμε γκολ από στημένη φάση που δεν επιτρέπεται σε αυτό το λεπτό».

Κλείνοντας είπε: «Η Νίκη Βόλου μέσα στην έδρα της παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ολοι είδατε και τι ποδόσφαιρο παίζει κι ο Παναιτωλικός, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο».

Χαραλαμπίδης: «Μας κρατάει ο βαθμός, πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη την Τετάρτη»
Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Τόνισε ότι ο βαθμός κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι της ανόδου, ενώ έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Συγκεκριμένα:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μια αδράνεια της άμυνας. Αυτά τα γκολ δεν τρώγονται, παίζει ρόλο και η τύχη. Μας έκανε και μια φάση με δοκάρι ο Παναιτωλικός, ήταν πιστεύω καλύτερος στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μας βοήθησαν πολύ οι αλλαγές και κυριαρχήσαμε. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο γιατί βάσει της εικόνας του δευτέρου ημιχρόνου δικαιούμασταν και εμείς ένα γκολ. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτός ο βαθμός μας κρατάει και πρέπει την Τετάρτη, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πιστεύω θα τα δώσουμε όλα».
Για το γεγονός ότι έμεινε ο Πουρτουλίδης στον πάγκο και μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι: «Ο Πουρτουλίδης έχει κάνει μεγάλο αγώνα σε όλα τα παιχνίδια, είχε υπηρεσία τις τελευταίες ημέρες επειδή είναι φαντάρος και θέλαμε να τον ξεκουράσουμε και να τον βάλουμε πιο φρέσκο».

Πηγή: sport7.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress