Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Χάλκινο σε τουρνουά ping pong για τον Αγρινιώτη αιμοκαθαιρόμενο αθλητή Μάριο Μαρκόπουλο

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Αγρινιώτη αιμοκαθαιρόμενο αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στίβου και bowling, Μάριου Μαρκόπουλου. Ο Μάριος συμμετείχε στο πρώτο αξιολογημένο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ping pong) στην Αθήνα «Ταταύλα Open» πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση για την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η προετοιμασία του ξεκίνησε αρχές Σεπτέμβρη προκειμένου να ανταπεξέλθει στην δύσκολη και απαιτητική χρονιά που έρχεται. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΠΟΦΕΠΑ Κρήτης, αγώνες δρόμου 5.000μ και οι Πανελλήνιοι και Πανευρωπαϊκοί αγώνες αιμοκαθαιρομένων και μεταμοσχευμένων.


Επόμενος αγώνας είναι ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης (6 Οκτωβρίου) όπου θα συμμετέχει με την ομάδα Δωρεάς Οργάνων που διοργανώνει ο σύλλογός του, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για τη Δωρεά Οργάνων, μια πράξη αλτρουισμού και ζωής προς τον συνάνθρωπό του.

Ο Μάριος Μαρκόπουλος είναι πρωταθλητής Ελλάδας από το 2006 μέχρι σήμερα, χρυσός στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων 2006, 2008, 2012, 2014, 2016, 2018 αργυρός στους ίδιους αγώνες το 2006, 2008, 2010, 2012 και χάλκινος το 2008,2016,2018.

Προσπαθεί μέσω του αθλητισμού να διατηρηθεί σε μια καλή φυσική κατάσταση που βοηθά στην ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια που υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.

Επίσης, μέσω του αθλητισμού προβάλει την ιδέα της Δωρεάς Οργάνων, ενός δώρου ζωής προς όλους όσους το χρειάζονται!

Στηρίξτε και παρακολουθήστε την προσπάθειά του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook: Marios Markopoulos – Μάριος Μαρκόπουλος
Instagram: MarioMarkopoulos
YouTube: Marios Markopoulos – Μάριος Μαρκόπουλος

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button