Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Χάλκινο για τον αθλητή του Ηρακλή Αγρινίου Β. Μάρρη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΜΜΑ (φωτο)

Την 3η θέση κατέκτησε ο αθλητής του Ηρακλή Αγρινίου, Βασίλης Μάρρης, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μ.Μ.Α.

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία από 11 έως 14 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας W.M.M.A.A.


Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συμμετείχαν δώδεκα χώρες με 90 αθλητές. Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μ.Μ.Α (Π.Ο.Μ.Μ.Α.) με επτά αθλητές και συνοδό τον Πρόεδρο της Δημήτρη Δημητρίου.

Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Μάρρης, αθλητής του Γιώργου Καψιμάλη, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία -93 κιλών.

Ο Βασίλης Μάρρης κατάφερε να πάρει την 3η θέση, χάνοντας στον ημιτελικό από των Ρώσο Magomedov Muslim o οποίος κατέκτησε και το Πανευρωπαϊκό.

Όπως δήλωσε ο προπονητής του, Γιώργος Καψιμάλης: “Σε ένα πολύ δύσκολο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η χώρα μας κατάφερε να πάρει τα πιο πολλά μετάλλια από οποιαδήποτε άλλη μεσογειακή χώρα, αφού εκτός του Μάρρη, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Χριστίνα Παπασωτηρίου και ο Θανάσης Μπάρκας, ενώ χάλκινο όλοι οι αθλητές της Εθνικής, παίζοντας μάλιστα με Ρώσους και Ουκρανούς αθλητές που είχαν στο παλμαρέ τους πολλούς επαγγελματικούς αγώνες σε τεράστιες διοργανώσεις”.

Επόμενος αγώνας για τον Βασίλη Μάρρη, όπως γνωστοποίησε ο Γιώργος Καψιμάλης, είναι η διεκδίκηση της ζώνης στα -93 κιλά, σε αγώνα με όρους Κ1 στην επαγγελματική διοργάνωση “ULTIMATE FIGHT NIGHT” στις 10 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button