Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Χάλκεια: Συνέλευση για να αποτρέψουν αδειοδότηση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (video)

Οι κάτοικοι στη Χάλκεια ξανά αντιμέτωποι με μια εταιρία η οποία θέλει να κατασκευάσει σε περιοχή της Γαβρολίμνης μονάδα παραγωγής ενέργειας από μεθάνιο. Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της κοινότητας Γαβρολίμνης Κωστής Δεληγιάννης πραγματοποίησε γενική συνέλευση των κατοίκων αλλά και προέδρων των γύρω χωριών στο πρώην δημαρχείο Χάλκειας.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Γαβρολίμνης παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τις ενέργειες που κάνει εταιρία για να λάβει άδεια κατασκευής της συγκεκριμένης επιχείρησης στην περιοχή και πρότεινε να συζητηθεί όσο είναι νωρίς το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας καθώς σε συνεργασία με τους προέδρους των χωριών της Χάλκειας να βγει ένα κοινό ψήφισμα-ανακοίνωση. Κοινή ήταν και άποψη των προέδρων των γύρω χωριών που παρευρέθηκαν.


Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτητών κ. Δεληγιάννης(Γαβρολίμνης), ο κ. Βαλμάς (Κάτω Βασιλική), ο κ. Γεωργούλας (Άνω Βασιλική) και ο κ. Καλαβρουζιώτης (Καλαβρούζα), επίσης παρευρέθηκαν κάτοικοι του τέως Δήμου Χάλκειας και επιχειρηματίες τις περιοχής. Αρνητικά σχολιάστηκε η απουσία του Δήμου Ναυπακτίας και της περιφέρειας, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

nafpaktianews.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button