Μουσική

Bράβευση της Φιλαρμονικής του δήμου Αγρινίου στο Mέγαρo Mουσικής Αθηνών (video)

pol-tikitiki-konidas

 

Χθες Τετάρτη 25η Ιουνίου 2014 η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου είχε την τιμή να βραβευθεί από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών Κ.Ο.Α. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και να λάβει Χορηγία από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ένα Κόρνο μεγάλης αξίας για τη Φιλαρμονική.

Στην σχετική του επιστολή ο Διευθυντής της Φιλαρμονικής Βασίλης Κονίδας, επισημαίνει:
“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μας έδωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών μέσω του συγκροτήματος Metallon , να πραγματοποιήσουμε το τριήμερο Σεμινάριο στη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου μέσα από το πρόγραμμα ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ .
pol-timitiki-konidas2 (350 x 621)Οι εντυπώσεις και τα αποτελέσματα της επιμόρφωσης που μας παρείχαν είναι πολύ σπουδαία και μάλιστα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε .
Οι νέοι στην περιφέρεια έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους δράσεις και ευκαιρίες προκειμένου να έρθουν κοντά στη Μουσική δημιουργώντας ένα τείχος ασφάλειας από τις άσχημες προκλήσεις των καιρών.
Φυσικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την χορηγία στη Φιλαρμονική μας καθώς και για την όλη του δράση στην Παιδεία και στον Πολιτισμό.
Θα ήθελα να σας εκφράσω εκ μέρους των Μελών ,των Μαθητών και των Οικογενειών τους την απέραντη ευγνωμοσύνη για ότι πρόσφερε η Κ.Ο.Α. και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στη Φιλαρμονική μας και ελπίζουμε να έχουμε ξανά τέτοιες ευκαιρίες που προάγουν και στηρίζουν την πορεία και εξέλιξη της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου και των Μαθητών της. ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button