ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Αξιόπιστη ελληνική μονάδα, Τομάσης Χαράλαμπος & Γιώργος, Αχαϊκή Πλαστιγγοποιΐα , κατασκευάζει ηλεκτρονικά ζυγιστικά μηχανήματα παντός τύπου

Τα ζυγιστικά μηχανήματα και οι αυτοματισμοί της Εταιρείας ΤΟΜΑΣΗΣ  Χαράλαμπος & Γιώργος,  ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ,  ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια, την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές ζύγισης είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.  H εταιρεία δραστηριοποιείται στις γεφυροπλάστιγγες και στο χώρο της ηλεκτρονικής  βιομηχανικής ζύγισης.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πάτρα, πραγματοποιείται όλη η παραγωγική διαδικασία από τη μελέτη, σχεδίαση κατασκευή και τεχνική υποστήριξη των ζυγιστικών μηχανών, ανταλλακτικών.

Με χαρακτηριστικά όπως κύρος, υπευθυνότητα και ευελιξία ως κατασκευαστές έχουμε το πλεονέκτημα να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ένα πλήρες πακέτο κάλυψης από την πρώτη στιγμή επικοινωνίας για προσφορά, μέχρι και την τεχνική υποστήριξη την οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για ζύγιση, όπως:

Έχουμε μεγάλη εμπειρία  στην κατασκευή για ζυγαριές ελαιοτριβείων (weighing machines for olive mills)

ΚΑΔΟΖΥΓΟΣΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Το σύστημα τοποθετείται μετά το πλυντήριο, προορίζεται για ελαιουργεία με μέγιστη παροχή έως 12Tons/hour. Το Σύστημα Ζύγισης Ελαιοκάρπου  αποτελείται από:

 • Μηχανολογικό ανοξείδωτο ζυγιστικό εξοπλισμό, μαζί με κομπρεσέρ αέρος.
 • Πίνακα αυτοματισμού με το νέο βιομηχανικό δοσομετρητή βάρους VISHAY VT300.
 • Mε ενσωματωμένο   εκτυπωτή ζυγολογίων  μέσα  στο  πίνακα
 • Αυτόματη έκδοση και εκτύπωση ζυγολογίου με στοιχεία-επικεφαλίδα των στοιχείων του ελαιουργείου, ποσότητα σε κιλά, ονοματεπώνυμο και κωδικός πελάτη, ημέρα/ώρα αρχής και τέλος ζύγισης καθώς και  μοναδική αρίθμηση ζύγισης.

Δεν προμηθεύουμε  απλά γεφυροπλάστιγγες και ζυγαριέςweighing scales.  Κατασκευάζουμε πλάστιγγες πλατφόρμες (platform weight scales) με διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5m έως 3mx2m, σε διάφορες δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε πλήρως την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος επιλέξετε.

Οι πλατφόρμες ζύγισης είναι κατασκευασμένες κατάλληλα για την ζύγιση βαρέων αντικειμένων στην βιομηχανία. Παρέχουν στιβαρή κατασκευή, χαμηλό ύψος κατασκευής, εύκολη φορητότητα, και υψηλή ακρίβεια στην ζύγιση.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Χαλύβδινη κατασκευή βαρέους τύπου, κατάλληλη για βιομηχανική χρήση
 • Χαμηλό ύψος κατασκευής    
 • Ζυγαριά με 4 δυναμοκυψέλες πιστοποιημένες & νόμιμες για εμπορική χρήση                                
 • Οι δυναμοκυψέλες είναι στεγανές από υγρασία και σκόνη

Επίσης προσφέρονται  Ζυγιστικά Παλετοφόρα –  Παλετοζυγός

Είναι πολύ εύκολα στην χρήση και τη μεταφορά. Μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε τύπο ηλεκτρονικό ενδείκτη ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής και του πελάτη.  Γρήγορη ζύγιση παλετών με υψηλή ακρίβεια.

 • Κατασκευή από χάλυβα, εξολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή για κάθε τύπο βιομηχανικής χρήσης
 • Διαθέτει 4 πιστοποιημένες δυναμοκυψέλες, προστασίας ΙΡ67 από υγρασία και σκόνη
 • Ζυγιστική ικανότητα 2 τόννοι με 3.000 υποδιαιρεσεις.
 • Υποδιαίρεση 1 Kg.
 • Λειτουργεί με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας συνεχούς λειτουργίας 60 ωρών.
 • Ένδειξη μικτού – καθαρού βάρους

Επίσης προσφέρονται μηχανήματα συσκευασίας, αυτόματος παλετοποιητήςΤα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.

Χαρακτηριστικά Παλετοποιητή T-1:

Ταχύτητα περιστροφής της παλέτας : έως 10 στροφές/λεπτό

Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος : 2000 Kg

Διάμετρος πλατφόρμας : 1500 mm

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – SERVICE

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας απαρτίζεται από ένα ειδικά επιλεγμένο προσωπικό ανώτερης εκπαίδευσης, το οποίο συνεχώς ενημερώνεται πάνω σε θέματα ζύγισης.

Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνουμε ως κατασκευαστές με εξειδικευμένο δυναμικό να αντιμετωπίζουμε άμεσα και γρήγορα οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα εμφανιστεί στην εξέλιξη των ζυγιστικών μηχανών.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6973387306

Web Site: https://gtomasis.com/  & https://gtomasis.com/home/

E-mail: info@gtomasis.com

Facebook: gTomasisCom

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button