ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Οι πιο αξιόπιστες ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα

Χρειάζεστε φέτος ξέγνοιαστες διακοπές, χωρίς να σας νοιάζει που θα αφήσετε το αυτοκίνητο;
Για να μην αγχωθείτε για το αν θα το χτυπήσετε ή θα σας το τρακάρουν, η μόνη λύση είναι να νοικιάσετε. Ναι! Το έχετε ακούσει πολλές φορές, ωστόσο με την Drive Hellas απολαμβάνετε και άλλα προνόμια, τα οποία δύσκολα βρίσκετε σε ένα πακέτο υπηρεσιών.

Τι σας προσφέρει η DriveHellas;

Εκτός από τις πιο αξιόπιστες ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα, η εταιρεία σας βοηθάει να οργανώσετε συνολικά τις διακοπές σας, προτείνοντάς σας πολλές ακόμα υπηρεσίες. Η διαφορά βρίσκεται στις λεπτομέρειες, γι΄αυτό επιλέξτε από οποιονδήποτε προορισμό να νοικιάσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και ταυτόχρονα να έχετε και άλλες δυνατότητες όπως οδηγό στο αυτοκίνητο ή καλύτερες τιμές σε καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.
Με την υπηρεσία Transfer έχετε στη διάθεσή σας ένα άνετο αυτοκίνητο ή πολυθέσιο minivan, μαζί με οδηγό. Απολαύστε κάθε μοναχική μετακίνηση ή καλύψτε τις επαγγελματικές σας ανάγκες μαζί με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας.

Με την Stay & Drive έχετε τη δυνατότητα να βρείτε αφενός το αυτοκίνητο που ψάχνετε για να νοικιάσετε και αφετέρου και το ξενοδοχείο διαμονής σας, σε πολύ καλές τιμές. Μπορείτε να μας ρωτήσετε περισσότερα, καλώντας μας στα τηλέφωνα 2310 472600.
Πολύ σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι με την Drive Hellas έχετε τη δυνατότητα να πάτε αυτοπροσώπως στα γραφεία και να νοικιάσετε το αυτοκίνητο, διαβάζοντας, κανονίζοντας και υπογράφοντας όλο το συμβόλαιο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενοικίαση του αυτοκινήτου, μπορείτε να μπείτε στο site της εταιρείας και να βρείτε μοναδικές τιμές σε περίπτωση που είστε σίγουροι για τον προορισμό και τον τύπο αυτοκινήτου που θέλετε να νοικιάσετε.

Με ένα κλικ μπορείτε να ανακαλύψετετις πιο αξιόπιστες ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button