Δυτική Ελλάδα

AVICII: Ο «πρεσβευτής» της ALCATEL ONETOUCH για τις σειρές IDOL&HERO

epi-alcatel1
http://avicii.com/
H ALCATELONETOUCH ανακοίνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό την συνεργασία της με τον Σουηδό DJ, remixer και μουσικό παραγωγό, AVICII!

Η ALCATELONETOUCH, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων με περηφάνια ανακοίνωσε τον περασμένο Αύγουστο στο HongKong την συνεργασία της με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Σουηδό DJ, remixer και μουσικό παραγωγό, AVICII.


Ο δύο φορές υποψήφιος για Grammy καλλιτέχνης είναι ο πρεσβευτής της ALCATELONETOUCH για τη σειρές IDOL & HERO!

Απελευθερώστε την δημιουργικότητά σας στη διάρκεια της επερχόμενης παγκόσμιας περιοδείας του AVICII!

Οι δύο τους μοιράζονται ένα κοινό όραμα σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας καθώς πιστεύουν ότι σκοπός της είναι να επιτρέπει στους ανθρώπους να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και μέσω της μουσικής. Ετσι, το ανερχόμενο αστέρι – γνωστό στο ευρύ κοινό για τις επιτυχίες του “Wake Me Up”, “Sunshine” and “Levels” και η συνεχώς εξελισσόμενη εταιρία κατασκευή κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, αποφάσισαν να επενδύσουν στη δημιουργία μιας δυνατής σχέσης ανάμεσα τους.

Αναγνωρισμένη για την δυνατότητά της να δημιουργεί εμπνευσμένα προϊόντα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προσιτή σε όλους, η ALCATELONETOUCH θα γίνει ο επίσημος χορηγός της επερχόμενης παγκόσμιας περιοδείας του AVICII και αντίστοιχα εκείνος θα είναι «το πρόσωπο» της εταιρείας για τις σειρές HEROandIDOL.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τη ALCATELONETOUCH», δήλωσε ο AVICII που έκανε δυναμικά τη εμφάνισή του στα μουσικά δρώμενα το 2011. «Την ALCATELONETOUCH, συνθέτουν η τελειότητα στον σχεδιασμό & η συνεχής εξέλιξη. Ακόμα, σχεδιάζουν μοντέρνες συσκευές που συνοδεύουν τα κινητά τηλέφωνα για παραγωγή μουσικής!».

«Οι σειρές Hero & Idol συνδυάζουν προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων, στυλ και δημιουργικότητα, καθιστώντας τα τέλεια εργαλεία τόσο για τη δουλειά όσο και το παιχνίδι!” δήλωσε ο CEO της Alcatel, Dan Dery  και προσθέτει, «Έτσι βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη στο πρόσωπο του AVICII, ο οποίος είναι σε θέση να αναμείξει διαφορετικές ηλικίες & κουλτούρες για να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο.”

#WECREATE featuring AVICII

Για να επισφραγιστεί και να ξεκινήσει δυναμικά αυτή η συνεργασία, ο AVICIIέκανε μια ξεχωριστή εμφάνισηστην εκδήλωση #Wecreate της IFA του Βερολίνου, μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως σε ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, όπου η ALCATELONETOUCH παρουσίασε τα τελευταία προϊόντα της.

Σχετικά με την ALCATELONETOUCH

Η ALCATEL ONE TOUCH σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διεθνώς ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο κινητών προϊόντων και προϊόντων Internet που δημιουργήθηκαν ώστε να είναι εξίσου μοναδικά με τα άτομα που τα χρησιμοποιούν. 

Ως ένας από τους δέκα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, η ALCATEL ONE TOUCH διευκολύνει την πρόσβαση στο φορητό τρόπο ζωής, προσφέροντας εύχρηστες συσκευές γεμάτες χρώμα και εξοπλισμένες με την τεχνολογία που χρειάζονται οι άνθρωποι σε προσιτές τιμές. 

Η ALCATEL ONE TOUCH είναι επωνυμία της TCL Communication, μιας εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ (2618.HK) και τμήμα της TCL Corporation, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών.

ALCATEL ONETOUCH is a SMART MOVE. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα μας www.alcatelonetouch.com

Επικοινωνία:press.gr@alcatelonetouch.com

http://avicii.com/

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button