Γεγονότα

«Άθλια η κατάσταση στο δρόμο Θέρμου- Ναυπάκτου»

koi-dromos-lakkouvesΓια τα  προβλήματα στο δρόμο Θέρμου- Ναυπάκτου και την κατάσταση στην γέφυρα Μπανιά   έδωσε στην δημοσιότητα  σχετική ενημέρωση ο δημοτικός σύμβουλος Θέρμου Κωνσταντίνος Μαραγιάννης

«Επικίνδυνες φθορές (λακούβες) έχει υποστεί το οδόστρωμα σε τμήμα του πολύπαθου δρόμου Θέρμο- Ναύπακτος και συγκεκριμένα  στο τμήμα από Δουνέϊκα ως τη γέφυρα του Μπανιά, σε 8 σημεία. Κάτοικοι της περιοχής καταμαρτυρούν ότι έχουν σπάσει τα λάστιχα σε αρκετά διερχόμενα αυτοκίνητα. Στα σημεία αυτά, ο οδηγός θα πρέπει να σταματήσει και να περάσει προσεκτικά με βήμα σημειωτόν για να μην πάθει ζημιά.

Αναρωτιέται ο κάθε επισκέπτης και κάτοικος αυτής της περιοχής του Δήμου Θέρμου, αν υπάρχει συντεταγμένο κράτος και τεχνικές υπηρεσίες για να επισκευάσουν το δρόμο.

Παράλληλα, η γέφυρα του Μπανιά για την οποία υπάρχει αλληλογραφία από 20-7-2012  και δόθηκε εντολή στις 22-8-2012 στην Περιφέρεια για διάθεση ποσού 8000 ευρώ, ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες και οι σημαντικές φθορές που έχει υποστεί , δεν έχει ακόμη επισκευαστεί και κατά τη διέλευσή της είναι φανερή από κάθε οδηγό η φθορά, το ξεκόλλημα και η μετακίνηση σημείων του δαπέδου της. Θύμα μάλλον και αυτή της γραφειοκρατίας και της δυσλειτουργίας του κράτους και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Και τώρα βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και έχει αυξηθεί η κίνηση των επισκεπτών στην περιοχή!!

Θέρμο 21-7-2013

Κώστας Φ.Μαραγιάννης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θέρμου»

Η σχετική αλληλογραφία για τη γέφυρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close