ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

ΑΣΕΠ – «Ουρά 3Κ»: Στις 900 οι θέσεις – Πότε θα εκδοθεί

Για το 2020 μεταφέρεται οριστικά, όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr η συμπληρωματική προκήρυξη για προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, που έχει γίνει γνωστή ως «ουρά της 3Κ».

Αυτό τονίζουν στην ιστοσελίδα πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, επιβεβαιώνοντας το παλαιότερο ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr ότι στις 758 θέσεις που έχουν ήδη ζητηθεί, πρόκειται να προστεθούν και άλλες, οι οποίες αποτελούν αιτήματα, κυρίως, Νομικών Προσώπων ΟΤΑ κατά την προεκλογική περίοδο, με αποτέλεσμα ο αριθμός των θέσεων να προσεγγίζει, πλέον, τις 900.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λόγω της προεκλογικής περιόδου, δεν ήταν δυνατόν να γίνει η επεξεργασία των συγκεκριμένων αιτημάτων, με αποτέλεσμα να «παγώσει» η «ουρά της 3Κ» που ήταν σχεδόν έτοιμη από το ΑΣΕΠ.

Κι αυτό γιατί στο ΥΠΕΣ θεώρησαν ότι θα ήταν παράλογο να εκδοθούν δύο προκηρύξεις για παρόμοιες θέσεις που αφορούν ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ. Με αυτό το σκεπτικό ήδη γίνεται η επεξεργασία των νέων θέσεων που θα προστεθούν στην «ουρά της 3Κ», ώστε έως το τέλος του έτους να αποσταλούν στο ΑΣΕΠ και από εκεί και πέρα, να προχωρήσει η διαδικασία της νέας, μεγαλύτερης, προκήρυξης.

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button