Ας τους φωτίσει το 2014…

Για το ματς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά-πολλά! Το ένα είναι ότι βγάλαμε τον γύρο χωρίς εκτός έδρας νίκη. Το δεύτερο είναι ότι ακόμη κι όταν προηγήθηκαμε κανείς δεν φάνηκε να πιστεύει ότι μπορεί ο Παναιτωλικός να φύγει με το τρίποντο από το Ηράκλειο.

Το τρίτο και πιο… σοβαρό για μένα η νοοτροπία που φαίνεται να έχουν οι πάντες στα ματς μακριά από το Αγρίνιο. Μια νοοτροπία του τύπου «εντάξει μωρέ αν κάνουμε αυτά που πρέπει στο κλουβί θα έρθει η παραμονή. Εκτός Αγρινίου ό,τι… βρέξει ας κατεβάσει».


Ξανά για ένα ημίχρονο παλέψαμε, ξανά στο 2ο δεν βγήκαμε ποτέ και ήρθε η κατάρρευση! Δεν γίνεται έτσι όμως… Καλή η έδρα και φυσικά ευπρόσδεκτες οι νίκες, όταν όμως 5-6 αγωνιστικές πριν από το φινάλε αρχίσουν οι ομορφιές και οι ουραγοί θα μετατρέπονται σε… Μπαρτσελόνες, τότε θα χτυπάμε το κεφάλι μας για χαζούς βαθμούς που χάθηκε επειδή στα εκτός ματς ήμασταν αδιάφοροι ή λίγοι!
Όπως κι αν έχει πλέον το… μισό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε 21 βαθμούς στο… κυανοκίτρινο σακούλι. Άσχημα; Καθόλου. Μια καλή βάση για παραμονή. Σίγουρα όχι καλή βάση για εύκολη παραμονή αφού ειδικά τα σημάδια του τελευταίου μήνα δεν είναι καλά!
Πλέον μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό, στην αρχή του 2ου γύρου υπάρχει μια διακοπή δύο εβδομάδων. Μέσα σε αυτό ο Χάβος οφείλει να δουλέψει με τους παίκτες που έχει για να παρουσιαστεί ο Παναιτωλικός καλύτερος στην συνέχεια και όχι διπρόσωπος.

Το ίδιο διάστημα οφείλουν και οι διοικούντες τον σύλλογο να δουλέψουν πάνω στα μεταγραφικά και να κάνουν εκείνες τις κινήσεις ώστε το 2014 η ομάδα να ενισχυθεί παντού.
Νέα χρονιά με παρουσίες στην ενδεκάδα… τύπου Γκόλια (αξιολύπητος στην φάση του 2-1), Μουμίν ή με αλλαγές «για να αλλάξει η κατάσταση» τύπου Πασά δεν μπορούν να υπάρχουν και πλέον μετά από έναν ολόκληρο γύρο το έχει καταλάβει και ο… πιο άμπαλος!
Είναι χρονιάρες μέρες να μην χαλάμε τις καρδιές μας. Όσοι έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι ας τα κόψουν σωστά για να μην… κοπούν και κυλήσει ακόμη μια χρονιά το αίμα στον Παναιτωλικό! Λογικά μέχρι τον Παναθηναϊκό δύσκολα να τα ξαναπούμε. Παναιτωλικές ευχές, υγεία και καλή χρονιά σε όλους μας.

ΥΓ. Ευτυχώς υπάρχει κι αυτός ο… γέρος ο Καμαρά και μας δίνει ελπίδα στα 37 του! Αν περιμέναμε από τα «αιώνια ταλέντα της π…ας» τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

Aπό το blog http://paneole.blogspot.gr/

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress