ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Όχι Αστυνομίας και Παναιτωλικού στη χορήγηση εισιτηρίων στους φιλάθλους της ΑΕΚ

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παναιτωλικού και της Αστυνομίας στο αίτημα που υπέβαλε η ΑΕΚ για διάθεση εισιτηρίων και ξεχωριστής κερκίδας στους φιλάθλους της για τον αγώνα των δύο ομάδων, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στο Αγρίνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ κατά τη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ζήτησε να διατεθούν στους φιλάθλους της εισιτήρια και ξεχωριστό τμήμα εξέδρας, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν αρνητική.

Ο Παναιτωλικός υποστήριξε ότι για τον αγώνα θα εκδοθούν έως 3.000 εισιτήρια και προσκλήσεις για τις ανάγκες μόνο των δικών του φιλάθλων.

Η αστυνομία είπε ότι η μεγάλη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ, όπως έγινε στον αγώνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα (περίπου 1000 άτομα), δημιουργεί πρόβλημα στη διαχείρισή τους ενώ υπάρχει πρόβλημα ασφαλούς διαχωρισμού των οπαδών των δύο ομάδων τόσο εντός του γηπέδου, όσο και εντός του ιστού της πόλης.

Επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχει ξεχωριστό εκδοτηρίου για τις ανάγκες των φιλάθλων της ΑΕΚ οδηγεί στη συνεύρεση των οπαδών των δύο ομάδων η οποία εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Κατόπιν των παραπάνω η αστυνομική διεύθυνσης Ακαρνανίας εισηγείται την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Γιώργος Φραδελάκης

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button