ΕξελίξειςΠολιτική

Αρνείται ο Γ. Λύτρας oποιαδήποτε εμπλοκή

po-lytras

Οποιαδήποτε εμπλοκή στην συνεδρίαση της ΕΚΑΠ και την αποδοχή της ένστασης κατά της εκλογής του Νίκου Καραγιάννη στη θέση του Γραμματέα της ΝΕ Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ αρνείται με επικοινωνία του στο agriniopress.gr ο κ. Γιάννης Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας, σύμβουλος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν γνώριζε καν για την συνεδρίαση της ΕΚΑΠ, της Επιτροπής δηλαδή που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση και πως συνειδητά ο ίδιος τα τελευταία δυο χρόνια έχει επιλέξει να μην ασχολείται με τα κομματικά στην Αιτωλ/νία, αλλά ζητά να τοποθετείται σε άλλους νομούς.

“Ας βρεθεί ένας να μου πει ότι ανακατεύτηκα πριν τις εκλογές για τα Όργανα του κόμματος στο νομό. Γιατί τότε να το κάνω μετά; Ο Νίκος Καραγιάννης είναι συγγενής μου και είχα ανέκαθεν μια πολύ καλή σχέση μαζί του όποτε δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει το θέμα της εμπλοκής μου. Γιατί να θέλω να το κάνω αυτό; Τι θα κέρδιζα; Όσοι με εμπλέκουν θα κληθούν να το αποδείξουν. Έχω επιλέξει προσωπικά να μη ασχολούμαι με τα εσωκομματικά στην Αιτωλ/νία και αυτό το τηρώ ” λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας για το θέμα που σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς όχι μόνον στο τοπικό ΠΑΣΟΚ αλλά και κεντρικά και αναμένονται εξελίξεις.

Μάλιστα όπως αποκαλυπτει ο κ. Λύτρας πηρε ο ιδιος προσωπικά τηλέφωνο τον κ. Καραγιάννη για να τον συγχαρει και οταν πληροφορήθηκε την ενσταση τηλεφώνησε στον κ. Μάκη Σαμαρα που την κατεθεσε, ζητώντας του να την αποσύρει. “Αποψη μου είναι πως πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με διοκητικές πραξεις”, λεει ο κ. Λύτρας.

Πάντως οι αντιδράσεις των τοπικών στελεχών εντείνονται και εάν δεν υπάρξει κάποια διαφορετική εξέλιξη που θα ξεκαθαρίζει τα ζητήματα του ασυμβιβάστου κλπ στα όργανα του κόμματος δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν μαζικές παραιτήσεις στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close