ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

«Αρμοδιότητά μου η γνωστοποίηση του θέματος, καμία στοχοποίηση», λέει ο συντονιστής της 1ης ΤΟΜΥ Αγρινίου

Τι απαντά ο Φώτης Λιάβας στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Μίμη Σκορδόπουλο

Τη δική του απάντηση κατόπιν και των όσων ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μίμης Σκορδόπουλος, με αφορμή το θέμα που ανέδειξε το agriniopress, δίνει ο συντονιστής της 1ης ΤΟΜΥ Αγρινίου, Φώτης Λιάβας.

«Θεωρώντας ότι οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες οφείλουν να γνωρίζουν τα δεδομένα, αδυνατώ να κατανοήσω τη σκοπιμότητα και τη στόχευση της συγκεκριμένης καταγγελίας», καταλήγει η απάντηση του κ. Σκορδόπουλου και ο κ. Λιάβας σε επικοινωνία του με το agriniopress αναφέρει:

«Δεν είναι δικός μου ρόλος να κάνω δημόσιο διάλογο και να μπω σε αντιπαραθέσεις. Ως συντονιστής της μονάδας όφειλα να κάνω το θέμα γνωστό. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να στοχοποιήσω κανέναν πόσο μάλλον όταν έχω συνεργαστεί επί τέσσερα και πλέον έτη με το Δήμο, αυτοβούλως.

Άλλωστε, η 1η ΤΟΜΥ εξυπηρέτησε κατά τη περίοδο των περιοριστικών μέτρων το Κοινωφελές Πρόγραμμα του Δήμου, εξυπηρετήσαμε ασθενείς μέσω του Δήμου, ενώ υπάρχει συνεργασία και ως προς τους εμβολιασμούς. Έχουν γίνει πάνω από 50 δράσεις συνολικά στις οποίες συμμετείχαμε ενώ αν και δεν ήταν στις αρμοδιότητές μου, συνέβαλα στην επαναλειτουργία των δύο ιατρείων των ΚΑΠΗ», τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας: «Αφού όλοι οι ασθενείς επιτρέπεται να διέρχονται ελεύθερα από τους πεζοδρόμους τότε γιατί τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα πρέπει να επιδεικνύουν ειδική κάρτα; Γιατί θα πρέπει να δηλώσουν την αναπηρία τους, λοιπόν, οι άνθρωποι αυτοί; Και τι γίνεται φυσικά σε περίπτωση που ένα άτομο με ειδικές ανάγκες είναι ο ίδιος οδηγός του οχήματός του;».

Τέλος, ο κ. Λιάβας τόνισε ξανά ότι δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα και καμία στόχευση από μέρους του. Μάλιστα, ανέφερε ότι ήρθε σε επικοινωνία και με το Δήμαρχο, Γιώργο Παπαναστασίου, τον οποίο και ενημέρωσε διεξοδικώς. «Η δική μου αρμοδιότητα ήταν να κάνω το θέμα γνωστό ως συντονιστής της 1ης ΤΟΜΥ.

Από εκεί και έπειτα το πρόβλημα θα συζητηθεί μεταξύ του Δήμου και της 6ης ΥΠΕ. Επαναλαμβάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι αρνητικός στις πεζοδρομήσεις», κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button