ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Αποσαφηνίζεται το θέμα της χρήσεως των νέων μεταλλικών κερκίδων στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου

Την 07-12-2019 και ώρα 18.00 ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κoύσης”, διεξήχθη ο αγώνας καλαθοσφαίρισης της αντρικής ομάδας των Αργοναυτών Αγρινίου και της ομάδας του Χ. Τρικούπη (Β).

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ομάδας ενημερώθηκε από τους ορισθέντες διαιτητές, ότι δεν προβλέπεται η χρήση των νέων μεταλλικών κερκίδων, από τους φιλάθλους και μη της ομάδας, παρά μόνο κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Α.Ο. Αγρινίου και εάν δεν υπήρχε εκκένωση, δεν θα ξεκινούσε ο αγώνας.

Η ενημέρωση από την ομάδα των “Αργοναυτών”, συνεχίζει:

“Κατόπιν “διαβουλεύσεων” και προς τιμή των ορισθέντων διαιτητών, οι οποίοι “εσκεμμένα ή μη” και λανθασμένα είχαν ενημερωθεί από τους “αρμόδιους” για τη χρήση των νέων μεταλλικών κερκίδων του ΔΑΚ Αγρινίου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Αιτηθήκαμε εγγράφως από το Δήμο Αγρινίου να μας γνωρίσει τους όρους χρήσης των Αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αγρινίου για τη διεξαγωγή των προπονήσεων & των αγώνων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας και ειδικότερα όσον αφορά τη χρήση των νέων μεταλλικών κερκίδων του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” , απάντηση την οποία λάβαμε άμεσα και την γνωστοποιούμε προς ενημέρωση των “αρμοδίων” και μη και προς αποφυγή μελλοντικών περιστατικών”.

Η απάντηση του δήμου Αγρινίου, δεν αφήνει πάντως περιθώρια για αμφισβητήσεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button