Δυτική Ελλάδα

Απορίες για το έργο «Κατασκευή του Εξωτερικού Δικτύου ύδρευσης στο Τ.Δ. Μύτικα προς παραλία Παλιόβαρκα».

 koi-diktyo-ydrefsis

Στη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής ξεκίνησε να κατασκευάζεται ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο. Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή του Εξωτερικού Δικτύου ύδρευσης στο Τ.Δ. Μύτικα προς παραλία Παλιόβαρκα», συνολικού προϋπολογισμού 1.040.000,00 ευρώ.

Σχετικά με το έργο, το τοπικό blog http://mytikaspress.blogspot.gr αναφέρει:

“Η σημερινή μας αναφορά γίνεται γιατί θέλουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα και απορίες προς την δημοτική αρχή.
Πληροφορούμαστε ότι το έργο έχει τελειώσει ολόκληρο και έχει γίνει μάλιστα και οριστική παραλαβή του. Τα ερωτήματα που θέτουμε είναι:

  • Καταρχήν αυτό αληθεύει;
  • Αν ναι γιατί ο Δήμος δεν το θέτει σε λειτουργία;
  • Μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα που δεν μπαίνει σε λειτουργία και ποια είναι αυτή;
  • Η εκτίμηση της δημοτικής αρχής στο πότε θα λειτουργήσει ποια είναι;                                                                                                                            Περιμένουμε τόσο εμείς αλλά και οι δημότες απαντήσεις απ’ όποιον γνωρίζει.

Με το συγκεκριμένο έργο θα είναι πλέον δυνατόν να υδροδοτηθεί όλη η παραλιακή ζώνη της Αλυζίας από το Μύτικα μέχρι την Παλιόβαρκα. Η συγκεκριμένη παραλιακή ζώνη έχει γνωρίζει τα τελευταία χρόνια αρκετή ανάπτυξη στον τουριστικό τομέα, αλλά για να αναπτυχθεί όπως πρέπει, έχει ανάγκη το σπουδαίο αυτό έργο.
Για να καταλάβετε τι τροχοπέδη αποτελεί η συγκεκριμένη έλλειψη, η μεγάλη τουριστική επένδυση του τετράστερου ξενοδοχείου του κ. Κώστα Αυδή, στην φάση κατασκευής στην οποία βρίσκεται αυτήν την στιγμή δεν έχει νερό και χρησιμοποιεί νερό ιδιωτικής γεώτρησης για να μπορεί να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής.

Συνοπτική περιγραφή έργου: Το δίκτυο ξεκινάει από το αντλιοστάσιο στη θέση «Παλαμονίδα», συνεχίζοντας ως τη θέση «Αγριλιά», όπου έχει κατασκευαστεί νέα δεξαμενή. Η γραμμή παροχής νερού του δικτύου ακολουθεί την αριστερή πλευρά του δρόμου από Αστακό προς Μύτικα και φθάνει έως την «Αγία Τριάδα», ενδιάμεσα θα κατασκευαστούν κάθετοι αγωγοί προς όλους τους ασφαλτωμένους δρόμους οι οποίοι θα συνεχίζουν παράλληλα στο δρόμο της παραλίας.
 
 
 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close