Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Απολογισμός Παπαναστασίου: «Το Αγρίνιο ξανασυστήνεται υπερήφανα ως σύγχρονος και βιώσιμος δήμος» (video)

«Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, αισιόδοξα! Πάμε δυνατά για το Αγρίνιο της νέας εποχής»

«Καταφέραμε να τριπλασιάσουμε το Τεχνικό Πρόγραμμα και να πετύχουμε Πενταπλάσιο ΕΣΠΑ. Έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη μια σειρά εμβληματικών έργων υποδομής και αναπλάσεων τα οποία δεν αλλάζουν μόνο την εικόνα του Δήμου αλλά την ποιότητα ζωής για τις επόμενες γενιές. Στο Αγρίνιο γίνονται ουσιαστικά έργα, μικρά και μεγάλα».

Τα παραπάνω τονίζονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του Γιώργου Παπαναστασίου, «Αγρίνιο Νέα Αρχή, Τόπος να ζεις». Συνοδεύεται μάλιστα και από βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται αναπλάσεις και έργα υποδομών που εκτελέστηκαν από την Δημοτική Αρχή.


«Το Αγρίνιο ξανασυστήνεται υπερήφανα ως ένας σύγχρονος και βιώσιμος δήμος», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, αισιόδοξα! Πάμε δυνατά για το Αγρίνιο της νέας εποχής»

Υπεύθυνα και τολμηρά σχεδιάστηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναπλάσεων και υποδομών που άλλαξε την εικόνα μεγάλων περιοχών της πόλης αλλά και των Ενοτήτων. Με παρεμβάσεις στην καρδιά των προβλημάτων δημιουργήθηκαν υποδομές για τις επόμενες γενιές. Το Αγρίνιο ξανασυστήνεται υπερήφανα ως ένας σύγχρονος και βιώσιμος δήμος.

Ο απολογισμός έργου για τον Γιώργο Παπαναστασίου και τη Δημοτική Αρχή έχει θετικό πρόσημο.

«Οι δεσμεύσεις μας έγιναν έργα. Δώσαμε νέα ταυτότητα στην πόλη. Αυτή τη στιγμή εκτελούνται έργα, σε κάθε γωνιά του Δήμου, για όλους τους πολίτες. Δεν αφήσαμε καμία ευκαιρία να χαθεί. Καταφέραμε να τριπλασιάσουμε το Τεχνικό Πρόγραμμα και να πετύχουμε Πενταπλάσιο ΕΣΠΑ. Έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη μια σειρά εμβληματικών έργων υποδομής και αναπλάσεων τα οποία δεν αλλάζουν μόνο την εικόνα του Δήμου αλλά την ποιότητα ζωής για τις επόμενες γενιές. Στο Αγρίνιο γίνονται ουσιαστικά έργα, μικρά και μεγάλα. Οι Αγρινιώτες αναγνωρίζουν και εκτιμούν την προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, αισιόδοξα! Πάμε δυνατά για το Αγρίνιο της νέας εποχής» τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Πολυ καλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά γιατί δεν έβαλες στο βίντεο την σημερινή τους κατάσταση ή τον ποδηλατόδρομο που έχει η πόλη μας;
    Πολυ καλές οι παιδικές χαρές, αλλά γιατί δεν έβαλες στο βίντεο την σημερινή κατάσταση της παιδικής χαράς στα σφαγεία κτλ;
    Πολύ καλή η αγροτική οδοποιία που αναφέρεις, αλλά δεν είδα έστω και έναν αγροτικό δρόμο στο βίντεο;
    Πολυ καλές οι αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά δεν έδειξες στο βίντεο από που έχουν πρόσβαση όσοι θέλουν να επισκεφθούν το κολυμβητήριο στο ΔΑΚ.
    Πολύ ωραίες οι εκδηλώσεις που υπήρχαν το Σάββατο το πρωί για τα παιδιά στους νέους μας πεζόδρομους, αλλά γιατί έπρεπε να το κάνεις μόνο προεκλογικά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button